کتاب سوالهای درست
خواندن نظراتمعرفی کتاب سوالهای درست
«سوالهای درست (ده پرسش ضروری که راهگشای شما به سوی زندگی بینظیرتان خواهد شد)» نوشته دبی فورد کتابی در زمینه موفقیت و با موضوع «انتخاب» است. دبی فورد، نویسنده برگزیده نیویورک تایمز و کارشناس متبحر بینالمللی در عرصه تحول فردی است.
کتاب حاضر به دهها زبان زنده دنیا ترجمه شدهاست و به عنوان ابزار آموزشی در بسیاری از دانشگاهها و مؤسسات آموزشی سرتاسر جهان بهکار گرفتهمیشود:
هر روزه همه ما دست به هزاران انتخاب میزنیم که زندگیمان را تحت تأثیر قرارمیدهد. بعضی از این انتخابها جزئی هستند و فقط ممکن است چند لحظه، چند ساعت یا چند روز ما را تحت تأثیر قرار دهند، درحالیکه بعضی دیگر مسیر زندگی ما را بهطور کلی تغییر خواهندداد. بعضی از این انتخابها ساده و بعضی از آنها دشوار هستند. برخی ما را مستقیم به هدف میرسانند، درحالیکه بعضی دیگر ما را با شکست مواجه خواهند کرد. بعضی از آنها بهشدت مهم و بعضی دیگر بهطور کلی بیاهمیت به نظر میرسند؛ اما آنچه همه ما باید بدانیم این است که هر انتخابی میکنیم، فرقی ندارد کوچک یا بزرگ، آسان یا سخت، فردی یا گروهی مسیر زندگی ما را تغییر خواهد داد. کیفیت انتخابهای ما تعیین خواهد کرد که آیا با ناامیدی دست و پنجه نرم خواهیم کرد یا روزهایی شگفتآور؛ یعنی همان زندگی رؤیاییمان در انتظارمان خواهد بود.
توانایی ما در انتخاب، حاکی از حقوق و آزادیهای ویژهای است. اگر قدرت انتخاب داشته باشیم میتوانیم درباره بدن، سلامتی، روابط، امور مالی، شغل، زندگی اجتماعی و اعتقادات خود تصمیم بگیریم. انتخابها به ما اجازه میدهند مسیرهای مختلفی برگزینیم، به راست یا چپ، به جلو یا عقب برویم. شاد یا غمگین، عاشق یا بیزار، خشنود یا ناراضی باشیم. انتخابها به ما این قدرت را میدهند که میان شکست و موفقیت، خوب و بد، رنج و لذت یکی را برگزینیم.
بهترین سال زندگی شما؛ ببیند برنامهریزی کنید زندگی کنید (دبی فورد ۲)
دبی فورد
چرا آدمهای خوب کارهای بد میکننددبی فورد
پاکسازی آگاهی در ۲۱ روزدبی فورد
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتانلوئیز ال. هی
خودتان را بهتر بشناسیددیوید جی لیبرمن
خانه جایی است که دل آنجاستوانسا ماری دوزبری