معرفی و دانلود کتاب چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند + خلاصه رایگان

کتاب چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند

۴.۷(از ۱۳ امتیاز)
دبی فورد، الهام شریف

معرفی کتاب چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند

«چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند» نوشته دبی فورد(۲۰۱۳-۱۹۵۵)، نویسنده و سخنران آمریکایی است. درک این موضوع که چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند و چرا ما به بدترین دشمن خود تبدیل می‌شویم یکی از مهم‌ترین کنکاش‌هایی است که باید در زندگی انجام دهیم. پرده برداشتن از ظلمت عمیق و نهفته‌ای که همه انتخاب‌های ما را تحت تأثیر قرار داده و به تمامی تجارب انسانی ما راه پیدا می‌کند سفری بسیار شگفت‌انگیز و آگاهی‌بخش است. این سفر ما را به قلب دوگانگی نور و ظلمتی می‌برد که درون یکایک ما حکمرانی می‌کند، نبردی سخت و در عین حال جالب چرا که اغلب ما حتی نمی‌دانیم چه کسی هستیم. ما برای دیدن دنیا از چشم‌اندازی که می‌شناسیم راه‌های زیادی می‌پیماییم و هر کاری گمان می‌کنیم برای حفاظت از خود لازم است انجام می‌دهیم چه خوب و چه بد. به همین خاطر است که در این نبرد باید قدم از راهی که سال‌ها پیموده‌ایم بیرون بگذاریم و مکانیزم‌های نهفته‌ای که موجب آسیب زدن به خود و اطرافیانمان گشته است بشناسیم. این کتاب راهی مطمئن در اختیارتان می‌گذارد تا با وسوسه‌هایی که شما را به سوی گذشته می‌کشاند بجنگید و قدم به دنیای نامحدود خود حقیقی و جاودانتان بگذارید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:چرا آدم‌های خوب کارهای بد می‌کنند
عنوان انگلیسی:‌‫‪‌‫ Why good people do bad things : how to stop being your own worst enemy, c۲۰۰۸‭.‭‬
موضوع:موفقیت و خودیاری
تعداد صفحه‌ها:۲۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۸۵۷۷۰ تومان

Mr_Delshadi
۱۳۹۹/۱۱/۰۷

کتاب خوب و جامعیه نکات عمیق روانشناسی و خودشناسی و بلاخره امروز تمومش کردم ۲۲:۱۲ ۷بهمن۹۹

۱۳۹۹/۰۸/۱۰

از نظر بنده این کتاب سیر سینوسی داره به حالتی که بعضی قسمت ها آموزنده هست که آدم مشتاقه ادامه بده ولی بخش های دیگر رغبتی برای خواننده ایجاد نمی کنه.

۱۳۹۹/۰۴/۲۹

خیلی دوستش داشتم ولذت بردم چون نویسنده با دلسوزی و با تمام احساساتش نوشته و تمام نوشتهاش خیلی کاربردیه در عین حال با زبان ساده بیان شده از کتابایی بود که دوست دارم دوباره بخونم

Mostafa Falahipoor

۱۳۹۹/۰۶/۲۲

پرفکت

بریده‌هایی از کتاب

Roya🌱
درد بزرگ‌ترین محرک ما برای تغییر است.
Ensi Sabbaghi
احساس شرم مسموم ریشه و دلیل این است که چرا ما کارهای بد می‌کنیم
Zahra Rahimi
سال‌ها پیش شخصی کارتی به من داد با این مضمون؛ «سؤال هرچه باشد، پاسخ عشق است!» و من امروز باور دارم که عشق پاسخ همه سؤال‌ها است، عشق مرهم و راه‌حلی است که قدرت پایان دادن به کشمکش‌های بی‌پایان درون یکایک ما را دارد. عشق همان چیزی است که شکاف میان ما و ذات مقدسمان را مرهم نهاده و پر می‌کند.
Mona Kazemi
لجاجت یا یکدندگی در واقع صورتی از خشم ابراز نشده و یا به عبارتی خشم ریشه دوانده است.
Roya🌱
اگر ما آن‌قدر شهامت داشته باشیم که بتوانیم احساساتی را که پشت رفتارهای بد ما خوابیده‌اند تشخیص دهیم می‌توانیم ریشه مشکلات خود را پیدا کنیم و خنثی کردن بمبی را که هر لحظه ممکن است پیش روی ما منفجر شود آغاز کنیم.
Roya🌱
مردم‌دار‌های واقعی اغلب افرادی هستند که در کودکی زخم‌های عمیقی خورده‌اند. این آدم‌ها به اندازه‌ای سرکوب شده‌اند که دیگر نیازهای خود را فراموش کرده‌اند و از همان سنین پایین آموخته‌اند برای آن‌که فشار کمتری متحمل شوند باید سعی کنند همه را از خود راضی نگه دارند.
Roya🌱
بخشش یعنی کنار گذاشتن چوبی که از درون با آن خود را می‌زنیم، یعنی گوش ندادن به همه پیام‌های منفی و زجرآوری که بارها و بارها در خلوت به خود می‌گوییم، یعنی انتخاب آرامش به‌جای رنج، شرافت به‌جای گناه، تنهایی به‌جای ازدحام و عشق به‌جای جنگ! یعنی خود را برای همه افرادی که به آن‌ها صدمه زده‌ایم ببخشیم؛ یعنی بخشیدن خود برای تمام بدی‌هایی که دانسته و ندانسته در حق خود و دیگران کرده‌ایم، یعنی گذشتن از خودمان برای انتظارات غیرواقع بینانه‌ای که داشته‌ایم، محدودیت‌های نادرستی که ساخته‌ایم و در یک کلام برای همه اشتباهات بشری‌مان!
Dexter
درد بزرگ‌ترین محرک ما برای تغییر است. درد یک اهرم روحی است که در را به روی حقایق جدیدی می‌گشاید. فکر می‌کنید اگر همه چیز عالی بود و هیچ غمی نداشتیم هیچ‌گاه جوانب عمیق‌تر وجود خود را می‌دیدیم، به فکر فرو می‌رفتیم، آن را به چالش می‌کشیدیم و تصمیم به تغییر می‌گرفتیم؟
Dexter
آرامش رسالت ما و بزرگ‌ترین هدف زندگی است. انسانی که آرامش دارد همه چیز دارد.
Roya🌱
شخصیت خشن برخلاف شخصیت زورگو به دنبال ناراحت کردن مردم نیست البته اگرچه اغلب این کار را می‌کند، بلکه فقط می‌خواهد کسی کاری به کارش نداشته باشد و فقط وقتی دیگران را آزار می‌دهد که احساس کند تهدید شده است یا سر راهش قرار گرفته‌اند.