کتاب زمانی که همسایهی میکل آنژ بودم
معرفی کتاب زمانی که همسایهی میکل آنژ بودم
زمانی که همسایهی میکل آنژ بودم جلد دوم از مجموعه جذاب بچهمحل نقاشها نوشته محمدرضا مرزوقی است.
خلاصه مجموعه بچهمحل نقاشها
مجموعه بچهمحل نقاشها، داستانهایی درباره نقاشان معروف جهان و روزگار آنها است. محمدرضا مرزوقی سالها دربارهی نقاشی و نقاشها مطالعه کرده، آثارشان را دیده و در نهایت داستانهایی نوشته که در آنها شخصیت اصلی کتاب، به اسم داییسامان، به دورههای مختلف زمانی سفر میکند و با نقاشهای معروف دنیا دوست میشود.
داییسامان در بعضی از جلدهای این مجموعه در حساسترین لحظههای زندگی نقاشها با آنها همراه است. مثلاً در در زمان نقاشیکردن سقف کلیسای سیستین در کنار میکلآنژ و زمان کشیدن مونالیزا در کنار داوینچی است.
خواندن مجموعه بچه محل نقاشها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب مناسب نوجوانانی است که به هنر و تاریخ هنر علاقهمندند و میخواهند در کنار خواندن داستانی جذاب با تاریخ هنر نقاشی و نقاشان بزرگ جهان آشنا شوند.
درباره محمدرضا مرزوقی
محمدرضا مرزوقی متولد ۱۳۵۵ است.. عاتکه نام اولین کتاب اوست که در سال ۱۳۸۰ در نشر روشنگران به چاپ رسید. رمان دیگرش به نام تُل عاشقون با همکاری نشر افق، و رمانهای پسین شوم و بارداری بیهنگام آقای میم با همکاری نشر روشنگران منتشر شدند. مرزوقی علاوه بر داستانهایش درباره نقاشی،برای آشنایی کودکان و نوجوانان با محیط زیست هم داستانهایی نوشته که برخی از آنها را نشر امیرکبیر منتشر کرده است.
فیلمنامهنویسی و فیلمسازی مستند هم از فعالیتهای محمدرضا مرزوقی است.
جملاتی از کتاب زمانی که همسایهی میکل آنژ بودم (بچهمحل نقاشها ۲)
میکلآنژ همیشه به من میگفت آسانترین راه رسیدن به آینده، فکر نکردن به آن است. آن روزها شاید دقیقاً معنای حرفهای او را نمیدانستم، اما حالا که به این سنوسال رسیدهام و آیندهای که انتظارم را میکشید، پشت سر نهادهام، میدانم حتی فکر کردن به فردا، رسیدن به آن را برایم دشوار میکند. پس در لحظه زندگی میکنم و فکرم را برای رسیدن به فردا خسته نمیکنم. شاید فردا روز خوبی باشد، شاید نباشد، اما یک چیز مسلم است: فردا روز دیگری است.محسن گفت: «واو! بازم از اون خاطرههای علمی-تخیلی داییسامان! خیلی حال میده.»
پریسا جَری شده بود، اما چیزی به او نگفت. فقط با غیظ نگاهش کرد. مانی گفت: «یه لحظه.»
مینا سکوت کرد. همه نگاهش کردند.
- امروز داییسامان نمیآد خونه. یعنی تا عصر میتونیم بشینیم تو زیرزمین و یادداشتهاش رو بخونیم.
با خوشحالی و هیجان داد زد: «چطوره؟»
همه گفتند: «هورا!»
دست آخر پریسا گفت: «ولی بازم بگمها ... من فکر میکنم خوندن یادداشتهای خصوصی دیگرون کار بدیه.»
مانی خوشحال گفت: «آره ... بده. ولی خیلی حال میده.»
نشست روی صندوق چوبی. بچهها هر کدام صندوق و بشکهای پیدا کردند و دور او نشستند. منتظر که بخواند.
اگر شما به هیجان نقاشی نقاشان بزرگ ریسک تاریخ خیال پردازی علاقه دارید این مجموعه کتاب عالی عالی است البته که بگویم شاید شمایی که این نظر من را می خوانید از این کتاب خوشتان نیاید به هر حال هر
خب، اینم از جلد دوم مجموعه بچه محل نقاشها😃✨ اول به این نکته اشاره کنم که از جلد اولش شروع به مطالعه کنید. چون یه جورایی این مجموعه، ماجرایی زنجیروار داره. و اگه جلد اول رو نخونده باشید، کمی گیج خواهید
فوق العاده بود😊😊😇👍👍😁😍
عالیه کاشکی از مناظرات داوینچی و میکل آنژ هم نتو کتاب بود . هم کار نویسنده خوبه هم کار طراح .
عالیه ، من هر ۷ جلدش را دارم و تا اخر خوندم👌🏻 خیلی قشنگ و جالبه☺⚘ حتما بخونید😊💞
اخه چقدر یک کتاب ساده می تونه خوب باشه من مجموعه های دیگه اش مثل ونگوک پیکاسو داوینچی فریدا و... رو خوندم کلا کتابیه که تونسته گیلیمشو از اب بکشه بیرون و خیلی موفق باشه میکل انژ رو نمی شناختم
بامزه و هیجان انگیز بود 😊جلد اولش هم راجع به لئوناردو داوینچیه . پیشنهاد میکنم به کسانی که دوست دارن درباره نقاش ها بیشتر بدونن 👌
کتاب خوبیه آدم رو سرگرم می کنه ولی میشه نسخه الکترونیکی اش رو هم در طاقچه بی نهایت بذارین؟
این کتاب بی نظیره داستان زندگی نامه میکل آنجلو به زبان سامی😁 مثل جلد اول بی نقص و زیبا بود و از جلد اول خفن تر صرفا بخاطر عاشق بودن به هنر این مجموعه کتاب رو خوندم و اولین کتابیه
توصیه میکنم برای افراد خلاقی که مایل به شناخت نقاشا هستن این مجموعه رو بخونن