معرفی و دانلود کتاب دوغدو، پدربزرگ و غول‌های عاشق (جلد دوم) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دوغدو، پدربزرگ و غول‌های عاشق (جلد دوم)subscriptionAvailable

کتاب دوغدو، پدربزرگ و غول‌های عاشق (جلد دوم)

۴.۲ امتیاز(از ۵ رأی)
فاطمه سرمشقی
انتشارات:
انتشارات هوپا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دوغدو، پدربزرگ و غول‌های عاشق (جلد دوم)

در جلد دوم مجموعه‌ی دوغدو به نام «دوغدو، پدربزرگ و غول‌های عاشق» اثر فاطمه سرمشقی (-۱۳۵۷) و به تصویرگری آیدین سلسبیلی یکی دیگر از ماجراهای دوغدو را می‌خوانید: دوغدو از روی آتش می‌پرد؛ یک بار، دو بار، سه بار. عزیز می‌خواند: «زردی من از تو، سرخی تو از من.» دوغدو زیر لب تکرار می‌کند: «زردی من از تو، سرخی تو از من.» آتش زبانه می‌کشد. شعله‌های سرخ در هوا می‌رقصند و تا صورت دوغدو بالا می‌آیند. لپ‌های دوغدو گل می‌اندازد. عزیز می‌گوید: «بپر و تمام غصه‌هایت را در آتش بریز.» دوغدو هر بار که می‌پرد، حس می‌کند چیزی از او کنده می‌شود، در آتش می‌سوزد، رنگ عوض می‌کند و دوباره به او برمی‌گردد. با هر پریدن، گلوله‌ای در گلویش بالاوپایین می‌شود. صدای پدر توی گوشش می‌پیچد که می‌گفت: «هرجا باشیم فرق ندارد؛ شب چهارشنبه‌سوری باید آتش درست کنیم.» آن‌وقت یک آتش کوچک گوشهٔ حیاط درست می‌کرد و آن‌قدر بلندبلند می‌خواند: زردی من از تو و سرخی تو از من، که همسایه‌ها سرشان را از پنجره بیرون می‌آوردند و تماشایشان می‌کردند. بعد که پدر از روی آتش می‌پرید و مادر و دوغدو را هم وادار می‌کرد بپرند، یکی‌یکی بیرون می‌آمدند و دور آتش جمع می‌شدند. از پدر می‌خواستند برایشان از چهارشنبه‌سوری بگوید و شعرش را ترجمه کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوغدو، پدربزرگ و غول‌های عاشق (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدوغدو، پدربزرگ و غول‌های عاشق (جلد دوم)
موضوعداستان کودک و نوجوانان، داستان ایرانی
برچسبمجموعه دوغدو، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

f-azizi
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۸/۱۲/۲۴

من کتابش رو دارم جلد های ۲ و ۳ با اینکه نصف جلد ۲ کتاب رو خوندم فهمیدم رمان های ایرانی هم جذاب هستش. این کتاب هیجان انگیز . بسیار جذاب و زیباست و .... و برای کسانی که رویا پردازن مناسب...بیشتر

Kosar

۱۳۹۹/۰۶/۲۹

من کتاب چاپیش رو دارم جلد ۱ و ۲ و ۳ ولی فقط نصف جلد ۱ رو خوندم و عاشق کتاب شدم

بریده‌هایی از کتاب

yasi
پوش یک‌راست می‌آید پیش دلبر و انگار غولِ غول‌ها را به آن بزرگی اصلاً آنجا نمی‌بیند، یک‌میلیون بار جلوی دلبر خم‌وراست می‌شود: «با من عروسی می‌کنی؟» غولِ غول‌ها وقتی بوشاسب را از پشت پنجرهٔ آشپزخانه می‌بیند، آه بلندی می‌کشد. با آن هیکل گنده‌اش از پنجره داخل می‌شود. پنج‌میلیون بار جلویش خم‌وراست می‌شود و می‌گوید: «با من عروسی می‌کنی؟» دو تا ابر بزرگ، معلوم نیست از کجا، سرمی‌رسند و خودشان را به هم می‌کوبند. برق بزرگی در آسمان می‌درخشد. پوش مثل یک چتر بالای سر دلبر می‌ایستد، اما جای باران نخودی و نرگس از لای ابرها پایین می‌پرند و وسط حیاط فرود می‌آیند. نخودی دور نرگس می‌چرخد: «با من عروسی می‌کنی؟»
جست و جو در مدرسه
خورشید را برایم قورت می دهی؟
عادله خلیفی
دایناسور صحرا
شین جی تاجیما
دوغدو، خانم سیلا و غول‌های مادربزرگ (جلد اول)
فاطمه سرمشقی
کارگاه نلی (۵)؛ اشباح در فروشگاه