دانلود و خرید کتاب دین و رسانه مهری بهار
تصویر جلد کتاب دین و رسانه

کتاب دین و رسانه

نویسنده:مهری بهار
انتشارات:نشر علم
امتیاز:
۳.۴از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب دین و رسانه

مهری بهار در کتاب پژوهشی خود، دین و رسانه با اتکاء به چارچوب‌های نظری و مکاتب فکری گوناگون در حوزه علوم اجتماعی و با بررسی آثار محققان رسانه‌ای به چند سوال در زمینه رابطه دین و رسانه پاسخ داده است.

آیا رسانه دینی وجود دارد؟ آیا با قبول ایده سکولاریسم در رسانه‌ها، رسانه دینی امکان بروز پیدا می‌کندو بالاخره رسانه دینی در عصر مدرن چه ماهیتی دارد؟

خلاصه کتاب دین و رسانه

مهری بهار از طریق طرح مجموعه‌ای سوال که هر یک به شکلی یکی از ابعاد و زویای رسانه دینی در جهان و ایران را مورد توجه قرار داده‌اند، سعی در پاسخ به سوالات تحقیق خود دارد. هر یک از سوالات به تنهایی یا همراه با سوالاتی نزدیک به هم، محور بحث و گفتگو را در فصلی مستقل مطرح می‌کنند. در هر یک از فصل‌های کتاب دین و رسانه نویسنده ضمن وفاداری به دیدگاه کلی حاکم بر کتاب که دفاع از رسانه دینی و تعامل بین دین و رسانه تا تضاد آنهاست، سعی کرده تا به اطلاعات و آمار و نتایج تحقیقاتی که تا به حال در این حوزه وجود داشته مراجعه کند و پژوهش خود را از طریق این اطلاعات تکمیل کند.

کتاب دین و رسانه با فرض اینکه رسانه‌های دینی در ایران اثرگذار بوده و تا حدود زیادی توانسته‌اند در توسعه فهم دینی مردم مفید باشند، شروع شده است. این کتاب در صدد اثبات مفروضات غلطی مثل تعارض دین و رسانه، نیست، بلکه بر عکس، برای شناخت رابطه دین و رسانه با توجه به نظرات مثبت و منفی و از طریق برنامه‌های رسانه به دنبال تعامل این دو با هم است.

کتاب دین و رسانه برای چه کسانی مناسب است

این کتاب یک پژوهش جامعه‌شناسانه است که می‌تواند الهام‌بخش دانشجویان و پژوهشگران حوزه علوم اجتماعی باشد.

فهرست کتاب دین و رسانه

فصل اول، جایگاه دین و رسانه در علوم ارتباطی و مطالعات فرهنگی، به جایگاه دین در رسانه‌های دینی پرداخته و به برخی سوالات در این رابطه پاسخ داده است.

فصل دوم، رویکردهای نظری رابطه دین و رسانه، در مورد تاریخچه رسانه‌های دینی و تحولات آن است.

فصل سوم، سنخ‌شناسی رسانه دینی، بر شناخت مطالعات و تحققیات انجام شده در این زمینه تاکید دارد.

فصل چهارم، کارکردهای رسانه دینی، در مورد ویژگی‌ها و ابعاد رسانه دینی در جهان و ایران است.

فصل پنجم، تبلیغ دینی، به بحث در مورد تبلیغ دینی و سابقه آن اختصاص دارد.

فصل ششم، آسیب شناسی رسانه دینی، به کارکردهای رسانه دینی می‌پردازد.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
۱-اهمیت متن - فرهنگی و نقد فرهنگی. مطالعات رسانه‌ای با داشتن خوانندگان متنوع و موقعیتهای اجتماعی نشان می دهد که مطالعات فرهنگی دائما با مخاطبان دینی و برنامه های تولید شده دینی دغدغه دارد. مخاطب در طی روندی از مخاطب منفعل به مخاطب فعال رشد یافته است.
کاربر ۴۰۳۰۸۳۱
پس دین رسانه ای دینی است که از بالا و به شکلی تجویزی است. فرایندهای ان پیچیده است و ایدئولوژی مردم را شکل می دهد. از ویژگی دیگر دین رسانه ای تولید انبوه و تکراری بودن سوژه است. و اقعی است. ملموس ومسائل روز در ان بیشتر وامور مادی دران اهمیت پیدا می‌کنند. دین رسانه ای دین عاطفی و احساسی است که برای فراغت و تفریح اهمیتی خاص قائل است. دین واسطه ای است
کاربر ۵۵۲۳۶۷۷

حجم

۲۸۳٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

حجم

۲۸۳٫۳ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۲۳۲ صفحه

قیمت:
۶۰,۰۰۰
تومان