کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی
معرفی کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی
علی محمد رجبی، سبک زندگی ما ایرانیان و تاثیر فضای مجازی بر آن را در کتابی با عنوان سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، بررسی کرده است. انتشارات پشتیبان نیز این کتاب را روانه بازار کرده است.
درباره کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی
علی محمد رجبی در کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، به زبانی ساده و با بهرهگیری از تصویرسازی، شما را با مفاهیم مختلف و مهارتهای کاربردی در فضای مجازی آشنا میکند و بدین ترتیب نقش موثری در ارتقا سواد کاربری شما ایفا میکند. در این کتاب مباحثی چون آثار فضای مجازی بر سبک زندگی ایرانی – اسلامی و مهمترین نشانههای اثرگذاری سبک زندگی غربی بر زندگی ما بررسی میشود. توجه به این نکته ضروری بهنظر میرسد که حضور مداوم در این فضا بسیاری از اصول زندگی ما را تهدید میکند و در بسیاری از مسائل فرهنگی جامعه ما اثر منفی گذاشته است. با این کتاب همراه شوید تا تهدیدهای حضور در این فضا را به فرصت، تبدیل کنید.
خواندن کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
از آنجا که همه ما انسانهای امروزی بخش قابل توجهی از زمان خود را در فضای مجازی میگذرانیم و قسمتی از تعاملات خود را در این فضا شکل میدهیم، مطالعه کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی را به تمامی کاربران این فضا پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی
فضای مجازی به خصوص شبکههای اجتماعی به محل تبلور اندیشه و آمال و آرزوهای کاربران خود تبدیل شده است. به نحوی بسیاری از جامعهشناسان و محققین علوم ارتباطات و جامعه شناسی با بررسی مطالب منتشر شده در شبکههای اجتماعی اقدام به تحلیل رفتار و شخصیت افراد و ذائقه سنجی جوامع میپردازند. بازتاب سبک زندگی کاربران در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی یکی از مشهودترین آثاری است که میتوان با مرور صفحات کاربران در شبکههای اجتماعی به آنها پی برد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
فهرست مطالب کتاب سبک زندگی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی
• سبک زندگی مجازی