کتاب تا بهشت؛ خاطرات شفاهی انقلاب اسلامی در منطقهی رودبار دامغان
معرفی کتاب تا بهشت؛ خاطرات شفاهی انقلاب اسلامی در منطقهی رودبار دامغان
«تا بهشت» مجموعهای از خاطرات شفاهی انقلاب اسلامی در منطقه رودبار دامغان، اولین کوشش رسمی حوزه هنری در خصوص جمعآوری تاریخ شفاهی انقلاب اسلامی شهرستان دامغان از استان سمنان است. بیشک در این مسیر همراهی و همپایی مردم انقلابی استان سمنان و پیشکسوتان انقلاب اسلامی در این استان، یاریگر حوزه هنری، بوده و خواهد بود.
بخشی از کتاب:
«در ماه رمضان ۱۳۵۷ که آقا سیدجلیل قدمی در مسجد قلعه به منبر میرفت، علیرغم مخالفت دستگاه با سخنرانی وی و اذیت و آزار جوانان انقلابی بهوسیلهٔ احضار آنها به پاسگاه و دیگر روشها، هر روز بر جمعیت مستمعان اضافه میشد. تا حدی که افرادی از طزره، زردوان، ورزن و تویهرودبار نیز برای استماع سخنرانی به قلعه میآمدند.
حاج آقای قدمی در منزل آقا سید مرتضی آقا شنائی بهسر میبرد. یک روز غروب از پاسگاه آمدند و از آقای قدمی خواستند تعهد بدهد که بر منبر علیه دستگاه سخنرانی نکند یا اینکه با آنها به پاسگاه برود. چند نفری که در آنجا حضور داشتیم گفتیم برای ما که آقا را دعوت کردهایم خیلی بد میشود که ایشان دستگیر شود. برای همین از آقا خواستیم تا دیگر در قلعه منبر نرود. وی پاسخ داد آقای خمینی (ره) به ما دستور داده هر کجا که میرویم افشاگری کنیم و این وظیفهٔ ما است. سپس از آقای قدمی درخواست کردیم تعهدی صوری بدهد و بعد از آن هرطور که خواست رفتار کند.»
یک سبد تمشک
بچه های حمزه (جلد سوم)مسعود ده نمکی
خاطرات حاج احمد قدیریانمحمدرضا سرابندی جدی
انسان معنوی شکوه هستی، لبخند خداسیدحسن الحسینی
کهکشانی برای توعبدالکریم قیطانیفرد
ذریعة الاعتماد علی احقاق الحق و فهم الامراد (المجلد الاول)لطف الله الاسکی لاریجانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۸,۰۰۰۵۰%