کتاب ۱۸۰ ثانیه
معرفی کتاب ۱۸۰ ثانیه
«۱۸۰ ثانیه» یک رمان عاشقانه، نوشته جسیکا پارک است.
اسبن و الیسون دو دانشجوی رشته روانشناسی هستند که با عشق ازدواج میکنند. آنها خیلی سریع و به گفته الیسون در ۱۸۰ ثانیه عاشق یکدیگر میشوند اما عشقشان پایدار میماند و رشد میکند. در این میان وقایعی رخ میدهد که رابطه آنها را پختهتر میکند.«صد و هشتاد ثانیه. زمان زیادی نیست. اصلا و ابدا.»
به آرامی مسیر نگاهم را تغییر میدهم. اول به دستهای اسبن نگاه میکنم که با آرامش روی میز قرار دارد. بعد به دستبندهایش میرسم. نگاهم را چند سانتیمتر به راست میبرم و آن بخش از پیراهن آبی روشنش را میبینیم که روی سینهاش را پوشانده. کمی سرم را بالا میگیرم و ته ریشی را میبینیم که روی گونههایش است و بعد هم لبخند بیجانی که بر لبانش دارد، نظرم را جلب میکند.
با خودم میگویم: «خیلی خوب، اونم یه پسر معمولیه مثل بقیه. ظرف سه دقیقه نمیتونه هیچ کاری باهام بکنه.»
چشمانش را میبینیم. رنگ کهربائی آنها زیر اولین پرتوهای نور خورشیدی که در حال غروب است، درخشانتر شده. ابروهایش را به نرمی و جوری بالا میاندازد که انگار میخواهد سوالی بکند.
نگاهم را به نحوی روی اسبن قفل میکنم که انگار قرار است وارد مهمترین نبرد عمرم شوم. انگار قرار است طی سه دقیقهی پیش رو اتفاقاتی بیفتد که مرا قویتر میکند. صد و هشتاد ثانیه.
باید شروع کنیم.
اعتماد به نفس اسبن آنقدرها هم که باید بینقص به نظر نمیرسد، با این همه با لبخندش مرا به مبارزه دعوت میکند، لبخندی که نمیتوانم تعبیری شخصی از آن داشته باشم چرا که احتمالا قبلا هزاران بار چنین لبخندی را داشته. من هم یک شرکتکننده هستم مثل بقیه.»
شاخصترین وجه این رمان دلنشین و شکوهمند و گاه تراژیک حضور همدلانه مردمی است که یاریبخش و مقوّم این عشقها میشوند.
لطفا معرفی کتاب رو درست کنید. کی اسبن و آلیسون ازدواج کردن آخه؟ داستان درباره اینکه زندگی یک زوج بعد ازدواج دوام میاره، نیست. همچین کتابی خیلی مسخره میشد! ۱۸۰ ثانیه، راجب #عشق_فوری است و اینکه برخلاف باور عموم واقعی
عشق بین شخصیتها چندان جالب نبود و یکمی لوس بود اما کارهایی که اسبن با هشتگ سازی برای آدمها و نزدیکتر کردنشون بهم انجام میده بشدت زیباست.
کتابی در باب مزیت های روابط اجتماعی و فضای مجازی کتابی در خصوص همدلی اجتماعی کتابی در خصوص عشق و زندگی دوباره کتابی جهت ایجاد امیدواری، اعتماد و باورهای خوب
کتاب پر کششی بود به نظرم درباره همجنس گرایی خیلی توش تبلیغ می کنه
فوق العاده قشنگ و جذاب.یک مقدارترجمه ضعیف بود و مشکل ویرایش داشت.در کل کتاب فوق العاده ای بود....ایکاش همه ی آدم ها این کتاب رو بخونن،شاید مهربونی تو کل دنیا گسترش پیدا کنه و شاهد خشونت نباشیم.