کتاب چیزهایی که هرگز به تو نگفتم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۰ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب چیزهایی که هرگز به تو نگفتم
«چیزهایی که هرگز به تو نگفتم» اولین رمان نویسنده چینی- آمریکایی، سلست اینگ (ان.جی) داستانی درباره یک خانواده چینی- امریکایی است که در دهه ۷۰ در یک شهر کوچک در اوهایو زندگی میکنند.
این اثر در سال ۲۰۱۴ به چاپ رسید و جایزههای متعددی مانند کتاب سال آمازون را برای اینگ به ارمغان آورد؛ همینطور، برنده جایزه آلکس و جایزه آپالا (APALA) شد و یکی از پروفروشهای نیویورک تایمز نیز بود.
لیدیا دختر دوستداشتنی خانواده است که پدرو مادرش، جیمز و ماریلین آرزو دارند او به رویاهایی که خودشان نتوانستند به آنها برسند، دست پیدا کند. اما روزی لیدیا ناپدید میشود و بعد از مدتی جسدش را در دریاچه پیدا میکنند. مرگ نابهنگام دختر که یک خودکشی به نظر میرسد، تعادل خانواده را برهم میزند. این اتفاق خانواده را وارد بحرانی عاطفی میکند و نشان میدهد که روابطشان چقدر متزلزل است؛ در حقیقت، مرگ لیدیا باعث میشود تا آنها پی به فردیت متزلزل و هویت خود بهعنوان خانوادهای دونژادی ببرند، و پس از کشاکشی طولانی آن را بپذیرند:
«افسر فیسک پس از بررسی دقیق جیمز، موضوعی را به یاد میآورد.
او گفت. «همسرتان هم یک بار گم شده بود؟ مورد را به یاد میآورم. در سال شصت و شش بود. نه؟»
گرمایی پشت گردن جیمز را فرا گرفت و مثل عرق پشت گوشهایش شروع به چکیدن. حال او خوشحال بود که ماریلین در طبقهٔ پایین نزدیک تلفن منتظر بود. جیمز محکم گفت: «یک سوء تفاهم بین من و همسرم بود. یک موضوع خانوادگی.»
سلست اینگ در «چیزهایی که هرگز به تو نگفتم» به کاوش بازخوردهای داخلی و خارجی ازدواجهای بیننژادی، عدم پذیرش، انزوا و تنشهای خانوادههای حاصل از اینگونه ازدواجها میپردازد. یک خانواده شکننده که رازها و آرزوهای بر زبان نیامده زیادی دارند و در تمام طول عمرشان برای درک یکدیگر و قابل پذیرش بودن در جامعه غربی در حال کشمکشاند.
دختر ساعتساز
خورشید را بیدار کنیمژوزه مائورو ده واسکونسلوس
قدرت من هستمجوئل اوستین
سنگفرش هر خیابان از طلاستکیم وو چونگ
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب خیلی خوبی بود. هدف کلی داستان برای نشون دادن سختی های زندگی مهاجران در کشورهای بیگانه هست. ولی موضوع در مورد مرگ یه دختر ۱۶ ساله و البته اتفاقات و رفتارهای اطرافیانش که باعث این مرگ شده بودند. باید برای
عالی بود عاشقش شدم
این زیبا ترین کتاب دنیاس عالیه تأثیر خیلی مثبتی روی زندگیم گذاشت اگه کتابی مثل این می شناسید بهم بگید
تضاد مهاجرت رو خوب نشون میده.
داستان این کتاب، حول محور عشقه و هزینههایی که عشق و علاقه، برای معشوق یا بقیه داره. هزینهای که علاقه مریلین به لیدیا، برای لیدیا و بعد برای خود مریلین داشت. هزینه علاقه لیدیا به نث برای نث و خود