دانلود و خرید کتاب طبقه تن‌پرور تورستین وبلن ترجمه سیما زائر رفیعی
تصویر جلد کتاب طبقه تن‌پرور

کتاب طبقه تن‌پرور

معرفی کتاب طبقه تن‌پرور

«طبقه تن‌پرور» نوشته تورستین وبلن (۱۹۲۹-۱۸۵۷)، اقتصاددان وجامعه‌شناس آمریکایی است. نفرت از کاهبرداران، زمین بازان و وکیان بی وجدان، در سنت خانوادگی وبلن بسیار ریشه دار بود و در بسیاری از نوشته های وبلن نیز به روشنی مشهود استرساله نظریه طبقه تن پرور که توسط وبلن تدوین شد، اساسا تحلیلی است از کارکردهای پنهانی مصرف و ضایع کردن تظاهری، که همه این موارد از نمادهای مشخص منزلتی طبقه بالای جامعه است و از روشهای رقابت آمیز آن ها به منظور بالابردن حیثیت فردی به شمار می آیند. وبلن معتقد بود که درک هر دانشمندی از واقعیت دنیای پیرامون خود به جهت گیری و زمینه فلسفی و ذهنی او بستگی دارد که خود این امر ناشی از واقعیت های تجارب زندگی او بود. وبلن در توصیف نظام اقتصادی و اجتماعی آمریکا بیان می کند که نظام سرمایه داری آمریکا از دو بخش عمده تشکیل شده است که صنعت (سطح پیشرفت فنی و فعالیتهای تولیدی) و بازرگانی (امور مالی و پولی و سوداگری) از مؤلفه های اصلی این دو بخش به شمار می روند. وبلن معتقد است که تناقض و تضاد آشکاری بین این دو بخش وجود دارد که این تضاد، نتیجه ستیزی است که بین خواستهای فردی (غریزه ها) در زمینه کارگرایی و مال اندوزی از یک سو، و از سوی دیگر حاصل تضاد موجود بین نظام مالی (پول مداری) و نهادهای فنی جامعه است. وبلن در حوزه اندیشه های اقتصادی و اجتماعی معتقد است که نظام صنعتی و تولیدی برای انسان سودمند است، زیرا این نظام منجر به پدید آمدن ارزشهای اقتصادی می شود. این در حالی است که به اعتقاد وبلن، نظام بازرگانی و سوداگری، غیرسودمند هستند. وی در این زمینه معتقد است که این نظام (نظام بازرگانی)، فقط ارزشهای پول مداری را خلق کرده است و پرورش می دهد.
علیرضا یونسی
۱۴۰۱/۱۱/۰۱

مایه تأسفه! مترجم حداقل نیمی از کتاب رو ترجمه نکرده. من نمی‌دونم اسم این رو چی بذارم، خیانت در امانت شاید. مایه تأسف و شرمندگیه. خب دوست عزیز نثر پر تکلف هست چرا ترجمه می‌کنی که بخوای خراب کنی؟ نشر نی ترجمه

- بیشتر
sara
۱۳۹۶/۰۹/۱۹

این کتاب خیلی زیبا.پیشنهاد میکنم جوان ها و نوجوان ها حتما بخونن

کاوه
۱۳۹۶/۰۸/۲۴

یک کتاب اقتصادی بسیار مهم جهانی.

Pouya Yarahmadi
طبقه مرفه برای این که در رقابت ها میزان ارزش و منزلت خود را بالا ببرد، همواره مشغول خودنمایی تظاهری، آسایش تظاهری، مصرف تظاهری و نمایش تفاخر خود هستند تا دیگران را در میدان مبارزه به زانو درآورند.
عباس
سوسیالیسم و سرمایه‌داری: رساله‌ای روش مند درباره‌ی اقتصاد، سیاست و اخلاقیات
هانس هرمان هوپ
جامعه‌شناسی دین و سکولار شدن
محمدمسعود سعیدی
بازار آری، کاپیتالیسم نه: آنارشیسم فردگرا در برابر مدیران، نابرابری‌ها، قدرت شرکت‌‌ها و فقر ساختاری
گری چارتیه
اقتصاد خرد عمومی (کارایی و برابری در سیاست عمومی)
یوآکیم سیلوستر