دانلود و خرید کتاب هنر بالغانه‌ نه گفتن؛ بگو نه و آسوده باش علی شمیسا
تصویر جلد کتاب هنر بالغانه‌ نه گفتن؛ بگو نه و آسوده باش

کتاب هنر بالغانه‌ نه گفتن؛ بگو نه و آسوده باش

معرفی کتاب هنر بالغانه‌ نه گفتن؛ بگو نه و آسوده باش

«نه» ساده‌ترین جمله کوتاهی است که می‌تواند سرنوشت یک فرد یا یک جامعه را تغییر دهد؛ اما «نه» گفتن در زمان و مکان‌هایی بسیار سخت است. گاهی مجبورید به خواسته‌ها یا آرزوهای دور و درازتان «نه» بگویید که این خود ریاضتی سخت و آگاهانه را می‌طلبد و به زندگی شما معنایی تازه می‌دهد. طوری که شما خودتان احساس رضایت می‌کنید. از زاویه دیگر باید اندکی از «نه»‌ها را هم به سمت دیگران ببرید. دیگرانی که شما را رعایت نمی‌کنند و قصد آزارتان را دارند. اما برای تقویت توانایی «نه» گفتن باید از تمرین‌های ساده شروع کنید و باید فرهنگ و ادبیات «نه» گفتن بالغانه را گام‌به‌گام یادبگیرید. چون گاهی با یک «نه» به عقب بازمی‌گردید و گاهی با «نه» گفتن دیگری، پیشرفت می‌کنید و به زندگی‌تان معنایی دوباره می‌بخشید. کتاب «هنر بالغانه نه گفتن» اثر استاد علی شمیسا، گامی در راستای آموزش فرهنگ «نه» گفتن بالغانه است. یک "نه" بگو و آسوده باش!، به کودک‌های مخرب خود "نه" بگویید، به انواع والدهای مخرب خود "نه" بگویید، نه"های کاربردی که باید بگویید، به این تیپ افراد "نه" بگویید، استراتژی دیگر "نه گفتن"، به دیگران "نه" بالغانه بگویید. عناوین هفت فصل این کتاب‌اند.
zee2271j
۱۳۹۹/۰۸/۲۴

برخی از مطالب در تضاد با علم روان شناسی بود، مطالب تکراری زیاد داشت و گاهی مشاوره اشتباه میداد... مانند جداکردن رختخواب از همسر😑 . اما اصول نه گفتن را خوب توضیح داده بود

مزایای تاب‌آوری (تغییرات برجسته، شکوایی تحت فشار، بازگشت به حالت نرمال، و عبور از موانع و مشکلات)
آل سیبرت
تکنیک های کاربردی کنترل خوی سرکش نوجوانی (پسران)
علی اصغر عیسی زاده
چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم
ویلیام یوری
تفکر انتقادی، مهارت اساسی زندگی
خسرو امیرحسینی
رازهای مردان متأهل خوشبخت (هشت شگرد برای تصاحب همیشگی قلب همسرتان)
اسکات هالتزمن
اصول برقراری رابطه انسانی با کودک و نوجوان