کتاب پذیرش واقعیت (درسهایی برای زندگی، ازدواج و خانواده)
نویسنده:فیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
مترجم:افشین ابراهیمی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب پذیرش واقعیت (درسهایی برای زندگی، ازدواج و خانواده)
«پذیرفتن واقعیت (درسهایی برای زندگی، ازدواج و خانواده)» نوشته دکتر فیلیپ مکگرا (-۱۹۵۰) است. مکگرا که بیشتر با نام دکتر فیل شهرت دارد، یکی از چهرههای تأثیرگذار یک دههی اخیر در زمینهی رشد و موفقیت شخصی است.
فیلیپ مکگرا در سال ۱۹۷۵ در رشتهی روانشناسی از دانشگاه فارغالتحصیل شد. یک سال بعد در همین رشته مدرک کارشناسی ارشد گرفت و در سال ۱۹۷۹ به اخذ مدرک دکترا نائل شد. او در سال ۱۹۹۰ به همراه یک وکیل شرکتی تأسیس کرد تا در زمینهی بررسی سلامت روانی افراد در پروندههای حقوقی مشاوره دهند. وقتی اُپرا وینفری در سال ۱۹۹۵ به دادگاه کشانده و درنهایت در سال ۱۹۹۸ تبرئه شد، دکتر فیل نقش مهمی در تدوین لوایح و دفاعیات او داشت. آشنایی اپرا با او به دعوت برای حضور در برنامهی تلویزیونی اُپرا منجر شد و استقبال از این برنامه بهقدری زیاد بود که حضور دکتر فیل در این برنامه بهصورت مداوم و هفتگی در آمد. صراحت و شوخطبعی از ویژگی های بارز کتابهای دکتر فیل است او حرف ها و نظریاتش را بیملاحظه بیان میکند و ترسی از مخالفت با نظر عامه یا اصول علم روانشناسی ندارد.
فیل در کتابی که در دست دارید، با طرح درس، مثال، شوخی و تمرین، یاد میدهد خودمان را گول نزنیم و واقعیت را بپذیریم. آموزش میدهد برای حل مشکلات زندگی لازم است کارهایی را انجام بدهیم و با طفره رفتن و بهانه آوردن، مشکلی حل نمیشود. هرچند بخشی از کتاب بر بهبود روابط (بهخصوص روابط زناشویی) متمرکز شده، در مجموع و با توجه به تنوع موضوعات مطرحشده، پذیرفتن واقعیت را میتوان بهطور کلی کتابی دربارهی راه رسیدن به موفقیت دانست.
بریده ای از کتاب:
از شما میخواهم شروع کنید به زیر سؤال بردن هر چیزی که دارد در زندگیتان پیش میرود. از شما میخواهم هر کاری را که میکنید زیر سؤال ببرید... از شما میخواهم تمام کارهایی را که انجام میدهید زیر سؤال ببرید. چون وقتی میروی و از مردم میپرسی که «آیا خوشبخت هستی؟»، جواب میدهند: «نه»! میپرسی: «زندگیات را دوست داری؟»، جواب میدهند: «نه»! «پس چرا داری این کارها را انجام میدهی و چرا داری اینطور زندگی میکنی؟» جواب میدهند: «چون دیروز هم داشتم همین کارها را میکردم»!
روابط رمانتیک پلی به سوی عشق الهی
هشت عادت زنان مؤثروالوریا بارتون
عاقلانه فکر کنید، راحت تر زندگی کنیدآلبرت الیس
رازهایی درباره عشقباربارا دیآنجلیس
جنسیت مغزآن مویر
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دامها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آنها را از بین ببرید!شمسالدین حسینی
روش های خودیاری غلبه بر ترس و خشمرابرت کورتاد
قدرت عادتهای مثبتمهدی صائمی
کمالگرایی یا کاملگراییعلی شمیسا
خود برتر؛ خودت باش، تنها کمی بهتر!مایک بایر
متعادل بودنوین دایر
فوق العاده بود کتابی که بی شک در زندگیم به شدت تاثیر گزار بود
بسیار عالی و کاربردی است
کتاب بسیار خوب و انگیزشی عالیه ،نویسنده کتاب خودش روانشناس و روان درمانگر بوده ،متن روان و ترجمه خوبی داره ،به همه ی افراد خصوصا کسانیکه توی روابطشون مشکل دارند توصیه میکنم که مطالعه کنند.
این کتاب در مورد پذیرش واقعیت فقط در روابط بین افراد است. نه پذیرش انواع واقعیت های زندگی،مانند مرگ عزیزان،بیماری لاعلاج و قطع عضو... که تغییر آن دست انسان نیست
فوق العاده ،حتما توصیه میکنم بخونید.بقدری ساده ،کاربردی و عالیه که تا تمومش نکنید زمین نمیزارید.
به نظرم عالی بود واقعا بدرد بخور فقط برای فرهنگ خارج کشور نیست برای مردم تمام دنیاست کتاب خانواده موفقش حتما بخونید حتما