کتاب بازیگر زندگی باشیم نه بازیچهی آن
خواندن نظراتمعرفی کتاب بازیگر زندگی باشیم نه بازیچهی آن
«بازیگر زندگی باشیم نه بازیچهی آن!» به قلم و پژوهش سعید گلمحمدی(-۱۳۶۳) است. این کتاب دربردارنده مجموعه داستانهای کوتاهی با موضوعات آموزنده، اخلاقی و اجتماعی است.
دکتر «اولیور ساکز» نویسنده و روانکاو معاصر اسپانیایی، یکی از پزشکان برجستهای است که عقیده دارد، آنها که در نوشتن و سخن گفتن به روح و روان و درون انسانها آگاهی دارند، بهتر میتوانند زندگی بشر امروزی را در کتابها، سخنرانیها و افکار عمومی تشریح کنند. او که پژوهشهای قابل توجه و گستردهای در این زمینه انجام داده است اعتقاد دارد با نقل قصه و داستان به روش مؤثر (قصهدرمانی) ، میتوان تأثیراتی مثبت و قابل توجه در روحیهی انسانها و دیدگاههای جهانی آنها نسبت به کار و زندگی بهوجود آورد و پیامهای سازنده و نیروبخش را به آنان منتقل کرد.
اثری که پیش روی شماست مجموعهای از الهامبخشترین داستانها، جملات و اشعاری است که نگارنده در طول سالها مطالعه و تحقیق در دنیای شگفتانگیز موفقیت با آنها آشنا شده و از منابع مختلف گردآوری یا ترجمه کرده است؛ با این امید که این مجموعه بتواند همانطور که برای خود نگارنده مفید بوده است، برای خوانندگان آن نیز قابل استفاده و اثرگذار باشد و شما بتوانید در مقاطع مختلف زندگی از خرد و پیامهای نهفته در آن برای ساختن یک زندگی خوب، موفق و توأم با شادی سود ببرید. اما فراموش نکنیم که دانستن صرف کافی نیست، باید به آنچه میآموزیم، متعهد باشیم و آنها را در زندگی روزمرهی خود در عمل پیاده کنیم.
هفت خوان موفقیت (جلد اول)
سعید گلمحمدی
یک روز را ۳۶۵ بار تکرار نکنیم (۲)مسعود لعلی
نگرش معیار کامیابی استرابرت هرولدشولر
تسلط بر زمان یعنی تسلط کامل بر زندگیبرایان تریسی
هفتخوان موفقیت (جلد دوم)سعید گلمحمدی
خوشبختی در ذهن شماست (هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تأسف)استیون پالن
تلنگری به ذهنراجر فون اک
همان همیشگیمورگان هاوزل
چرای خود را بیابیدسایمون سینک
۲۳,۹۷۰۷۰%
حاوی جملات پر انگیزه و حکیمانه
یک مجموعه کامل از داستان های کوتاه ایرانی و خارجی مرتبط با زندگی روزمره که خیلی هاش برای من تازگی داشت و در ادامه این داستان های کوتاه جملات زیبا از اشخاص مختلف و بزرگ همچون امام علی و شعر
کتاب صد و سی و پنجم برنامه مطالعه از طرح کتابخانه همگانی، خوب بود .
شاید نشه به عنوان یک کتاب روانشناسی یا خودیاری بهش نگاه کرد بیشتر یه کشکول بود از سخنان بزرگان و پندهایی که بارها شنیده ایم . اشکال کتاب هم که پر واضحه سطحی بودن بیان این پندها و تکرار شعار
من در مورد نویسنده این کتاب تو اینترنت سرچ کردم و یه تعدادی از ویدیو هاش رو دیدم و متوجه شدم که به طرز عجیبی صحبتهای نویسنده دقیقاً همان جملاتیه که توی این کتاب ش گفته بود. از نظرات کسایی که
عالی عالی فوق العاده این کتاب