کتاب فوت و فنهای نوازش (نوازش هنر عشق ورزیدن است)
خواندن نظراتمعرفی کتاب فوت و فنهای نوازش (نوازش هنر عشق ورزیدن است)
«فوت و فنهای نوازش (نوازش هنر عشق ورزیدن است)» به قلم دکتر علی شمیسا (-۱۳۴۶) به مسئله مهم نوازش و ابعاد و انواع آن و هنر نوازیدن در روابط زناشویی میپردازد.
مفهوم نوازش، یکی از مفاهیم بسیار مهم در روابط انسانی است که اگر در زندگی کمرنگ یا حذف بشود، میتواند تأثیراتی مخرب برجای بگذارد. نوازش مفهومی است که به درجۀ پایین و بالا بودن هوش عاطفی مربوط میشود؛ یعنی هرچه هوش عاطفی فرد رشدیافتهتر باشد، قطعاً در نوازیدن یا همان دادوستد عاطفی موفقتر عمل میکند و هر چقدر رشدنایافته باشد، در نوازیدن لنگ میزندو
مبحث نوازش در روابط زناشویی بسیار مهم است. اگر این موضوع نتواند جایگاه روانشناختی خود را در روابط زن و مرد پیدا کند، زوجین بهیقین به لذتهای عمیقی نخواهند رسید و همیشه با هم اختلاف خواهند داشت. اگرچه هر زن و شوهری بهطور ابتدایی درصدی غریزی از این نوازشها را میفهمند، ولی باز هم باید نوازش بهروز شود، یعنی فرد پیش از هر چیز باید بتواند روشهای نوازش نسل امروز را یاد بگیرد تا نوازش لازم را به همسر خود بدهد. وقتی مردی پیدرپی به همسر خود بیتفاوتی کند، قطعاً همسر او گرسنۀ نوازش خواهد شد و ممکن است بهمرور این حس را در خود سرکوب کند یا سر به عصیان بگذارد و نوازشهای مورد نیاز خود را از روشهای غیر طبیعی دریافت کند.
نوازش در روابط زناشویی
علی شمیسا
قلبمان را به روی مردان بگشاییمفاطمه باغستانی
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
مردان ویفری زنان اسپاگتیبیل فارل
مردان مجنون زنان لیلی (جلد اول)علی شمیسا
آیا تو همسر مناسبی برای من هستی؟باربارا دی آنجلیس
معجزه گفتوگو: راز دستیابی به زندگی مشترک عاشقانه و مستحکماکرم کرمی
۲۳,۹۷۰۷۰%
این کتاب به شدت برای فرهنگ امروزی ما توصیه میشه، کمک می کنه درست با هم صحبت کنیم و از هم به شکل های مختلف حمایت کنیم.
کتاب خیلی برای آشنا شدن با مفهوم "نوازش" و به کارگیری صحیحش بود. از جمله کتابهاییه که به بالا بردن سواد عاطفی جدا کمک میکنه.
به هیچ عنوان خوب نبود، بی مزه و کسل کننده، حیف پول
من کتاب همسرگزینی امروزی رو از علی شمیسا خونده بودم و واقعا مفید بود اما این کتاب به شدت ضعیف هست
در سطح متوسط هستش مطالب مفیدهم قطعا داره ولی خب سطح بالایی نداره🤷🏻♀️
والا خیلی مبتدی و بچه گانه بود انگار که جزوه امتحانی بود خوش نیامد امیدوارم نویسندگان ایرانی هم یکم علمشون رو بالا ببرند که باخیال راحت تر کتابهایشان رو تهیه کنیم و از خریدش پشیمان نشیم
کتاب بسیار آموزنده و مفهومی بود متاسفانه بسیاری از افراد سرسری نظر دادن که جای بسی تاسفه رعایت همین نکات ریز باعث بروز مشکلات جدی میشه