کتاب تعیین هدف؛ چگونه یک برنامهی عملی خلق کنید و به اهدافتان برسید
خواندن نظراتمعرفی کتاب تعیین هدف؛ چگونه یک برنامهی عملی خلق کنید و به اهدافتان برسید
شما یک هدف را فقط برای سرگرمی دنبال نمیکنید، بلکه به این دلیل آن را دنبال میکنید که باور دارید رسیدن به آن هدف نیازی خاص را ارضا میکند، مسئلهای را حل میکند یا اینکه منافعی به همراه دارد. اگر نمیتوانید توضیح دهید که چرا میخواهید به هدف برسید، به احتمال زیاد در جهت اشتباه حرکت میکنید.
در کتاب «تعیین هدف» نوشته سوزان ویلسون و مایکل سینگر دابسون، چگونگی هدفگذاری در زندگی را خواهید آموخت. شما با مطالعه این اثر، فرامیگیرید که چگونه تعیین هدف کنید، چگونه برای رسیدن به آن برنامهریزی کنید و چگونه منابع و تواناییهای خودرا برای رسیدن به آن بسنجید و تقویت کنید.
چیزی که دراین راه از شما حمایت میکند، کیفیت درک شما از خودتان است. اگر درک کنید چرا باید به هدفی برسید، میتوانید هدف را دنبال کنید یا آن را تغییر دهید تا به چیزی که واقعا به خواسته شما نزدیکتر است برسید.
درک علت رسیدن به هدف، به شما قدرت و استقامت میدهد. اگر اهدافتان چالشبرانگیز هستند، رسیدن به آنها نیاز به کار سخت و پذیرش ریسک دارد. اگر هدف واقعا برای شما مهم نباشد یا اگر هدفی را انتخاب کرده باشید که واقعا «چرایی» انتخاب آن را نمیدانید، رسیدن به نظم شخصی لازم برای انجام کارهای ضروری برایتان خیلی دشوار خواهدبود.
شکستن مرزهای ثروت (نوشتههایی درمورد پول و زندگی مالی)
حسین شیرمحمدی
خودتان را برند کنیددیوید رویستون لی
مربی خود باشید تا موفق شویدهوارد گوتمن
از خوب به عالی (چرا بعضی از شرکتها جهشی پیروزمندانه دارند اما بعضی دیگرنه؟)جیم کالینز
کشش؛ راهنمایی ضروری برای همه استارتاپها (خلاصه کتاب)گابریل وینبرگ
سال ۱۲ هفتهای ( کارهایی که همه در ۱۲ ماه انجام میدهند رو تو در ۱۲ هفته انجام بده) (خلاصه کتاب)برایان پی.موران
بهترین راه برای خوردن یک فیلشا وازموند
هفت پیکر موفقیتویل ادواردز
انگیزه، حقایقی شگفتانگیز درباره ایجاد انگیزه (خلاصه کتاب)دنیل پینک
فریب ایکاروس؛ چقدر بلندپرواز هستید؟ست گودین
هوش هیجانی خود را بسنجیدفیلیپ کارتر
جوانمردانه بازی کن و خوشحال باش؛ راهنمای کودک برای بازی و ورزش (مهارتهای زندگی جلد بیست و ششم)دنیل گریپو
۷ عادت افراد تاثیر گذار (خلاصه کتاب)گروه گردآوری و ترجمه سبکتو
مدیریت خشم به زبان سادهگیل بلاکسهام
ثروتی که با پول نمی شود خریدرابین شارما
همان همیشگیمورگان هاوزل
۲۳,۹۷۰۷۰%
کلا فقط 30 صفحه اول کتاب راجع به هدف و هدف گذاری بود. به نظرم چگونه یک مدیر موفق باشیم برای اسم این کتاب مناسبتره.چون بعد از 30 صفحه همش در مورد راهکارهای مدیریتی و به هدف رسیدن مدیرها و
به جز فصول اولیه کتاب بیشتر مسائل مربوط به هدف گذاری گروهی وتیمی هستش و بیشتر مناسب مدیران هست.
سلام!من ازافغانستان هستم امکان خریداین کتاب برای من نیست لطفارایگانش رابگزارید