کتاب تعیین هدف؛ چگونه یک برنامهی عملی خلق کنید و به اهدافتان برسید
خواندن نظراتمعرفی کتاب تعیین هدف؛ چگونه یک برنامهی عملی خلق کنید و به اهدافتان برسید
شما یک هدف را فقط برای سرگرمی دنبال نمیکنید، بلکه به این دلیل آن را دنبال میکنید که باور دارید رسیدن به آن هدف نیازی خاص را ارضا میکند، مسئلهای را حل میکند یا اینکه منافعی به همراه دارد. اگر نمیتوانید توضیح دهید که چرا میخواهید به هدف برسید، به احتمال زیاد در جهت اشتباه حرکت میکنید.
در کتاب «تعیین هدف» نوشته سوزان ویلسون و مایکل سینگر دابسون، چگونگی هدفگذاری در زندگی را خواهید آموخت. شما با مطالعه این اثر، فرامیگیرید که چگونه تعیین هدف کنید، چگونه برای رسیدن به آن برنامهریزی کنید و چگونه منابع و تواناییهای خودرا برای رسیدن به آن بسنجید و تقویت کنید.
چیزی که دراین راه از شما حمایت میکند، کیفیت درک شما از خودتان است. اگر درک کنید چرا باید به هدفی برسید، میتوانید هدف را دنبال کنید یا آن را تغییر دهید تا به چیزی که واقعا به خواسته شما نزدیکتر است برسید.
درک علت رسیدن به هدف، به شما قدرت و استقامت میدهد. اگر اهدافتان چالشبرانگیز هستند، رسیدن به آنها نیاز به کار سخت و پذیرش ریسک دارد. اگر هدف واقعا برای شما مهم نباشد یا اگر هدفی را انتخاب کرده باشید که واقعا «چرایی» انتخاب آن را نمیدانید، رسیدن به نظم شخصی لازم برای انجام کارهای ضروری برایتان خیلی دشوار خواهدبود.
۱۲ گام تا ارتباط موثر
چگونه بفروشیم؟ وقتی مشتری نیستدیو لاکهانی
مدیریت ارتباطاتجان مکسول
تمرینهای کاربردی برای زیبا سخن گفتنجودت تلیاوغلو
۲۳,۹۷۰۷۰%
کلا فقط 30 صفحه اول کتاب راجع به هدف و هدف گذاری بود. به نظرم چگونه یک مدیر موفق باشیم برای اسم این کتاب مناسبتره.چون بعد از 30 صفحه همش در مورد راهکارهای مدیریتی و به هدف رسیدن مدیرها و
به جز فصول اولیه کتاب بیشتر مسائل مربوط به هدف گذاری گروهی وتیمی هستش و بیشتر مناسب مدیران هست.
سلام!من ازافغانستان هستم امکان خریداین کتاب برای من نیست لطفارایگانش رابگزارید