کتاب تعیین هدف؛ چگونه یک برنامهی عملی خلق کنید و به اهدافتان برسید
انتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب تعیین هدف؛ چگونه یک برنامهی عملی خلق کنید و به اهدافتان برسید
شما یک هدف را فقط برای سرگرمی دنبال نمیکنید، بلکه به این دلیل آن را دنبال میکنید که باور دارید رسیدن به آن هدف نیازی خاص را ارضا میکند، مسئلهای را حل میکند یا اینکه منافعی به همراه دارد. اگر نمیتوانید توضیح دهید که چرا میخواهید به هدف برسید، به احتمال زیاد در جهت اشتباه حرکت میکنید.
در کتاب «تعیین هدف» نوشته سوزان ویلسون و مایکل سینگر دابسون، چگونگی هدفگذاری در زندگی را خواهید آموخت. شما با مطالعه این اثر، فرامیگیرید که چگونه تعیین هدف کنید، چگونه برای رسیدن به آن برنامهریزی کنید و چگونه منابع و تواناییهای خودرا برای رسیدن به آن بسنجید و تقویت کنید.
چیزی که دراین راه از شما حمایت میکند، کیفیت درک شما از خودتان است. اگر درک کنید چرا باید به هدفی برسید، میتوانید هدف را دنبال کنید یا آن را تغییر دهید تا به چیزی که واقعا به خواسته شما نزدیکتر است برسید.
درک علت رسیدن به هدف، به شما قدرت و استقامت میدهد. اگر اهدافتان چالشبرانگیز هستند، رسیدن به آنها نیاز به کار سخت و پذیرش ریسک دارد. اگر هدف واقعا برای شما مهم نباشد یا اگر هدفی را انتخاب کرده باشید که واقعا «چرایی» انتخاب آن را نمیدانید، رسیدن به نظم شخصی لازم برای انجام کارهای ضروری برایتان خیلی دشوار خواهدبود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تعیین هدف؛ چگونه یک برنامهی عملی خلق کنید و به اهدافتان برسید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | تعیین هدف؛ چگونه یک برنامهی عملی خلق کنید و به اهدافتان برسید |
| حجم فایل کتاب | ۳.۹۹ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۱۷۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۲۳۵۹۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه تازهها |
اهداف: چگونه از هر آنچه تصور میکنید زودتر به خواستههایتان برسید (خلاصه کتاب)![]()
برایان تریسی
کتابچه قانون ده برابرگرنت کاردون
خلاقیت و حل مسئله: آشنایی با شیوههای شناسایی و تقویت خلاقیتبرایان تریسی
رهبری و مدیر یک دقیقهایکنت بلانچارد
مذاکره دربارهی مسائل غیر قابل مذاکرهعلی بهرامپور
۴ ساعت (چطور با ۴ ساعت کار در هفته تبدیل به یک ثروتمند شویم) (خلاصه کتاب)تیموتی فریس
انگیزه، حقایقی شگفتانگیز درباره ایجاد انگیزه (خلاصه کتاب)دنیل پینک
شجاعت عدم محبوبیتایچیرو کیشیمی
منفی اندیشی را حذف کنیددریک هاول
با اعتماد به نفس صحبت کنیدمایک اکر
جامعه شناسی نظم و تغییر اجتماعیفرشاد نجفی پور
به جز فصول اولیه کتاب بیشتر مسائل مربوط به هدف گذاری گروهی وتیمی هستش و بیشتر مناسب مدیران هست.
سلام!من ازافغانستان هستم امکان خریداین کتاب برای من نیست لطفارایگانش رابگزارید