کتاب مهمتر از مهم
خواندن نظراتمعرفی کتاب مهمتر از مهم
«مهمتر از مهم» نوشته حامد کرمی متین(-۱۳۶۶)، دربردارنده راهکارهای عملی و بومی تا رسیدن به شخصیتی بسیار قدرتمند با شناخت و تقویت عزتنفس است.
در این کتاب سعی شده است تا تعریف روان و سادهای از عزتنفس گفته شود طوری که درک آن به آسانی باشد و مفهوم آن همیشه در خاطر شما بماند. همچنین تلاش ویژهای به کار گرفته شده تا عواملی که در تشکیل عزتنفس نقش اساسی داشتهاند به خوبی مشخص گردد. اگر دوست دارید که بدانید عزتنفس در کجای مسیر پرتلاطم زندگی به شما کمک خواهد کرد و با داشتن آن چه تغییری در روند زندگیتان اتفاق خواهد افتاد، پس حتما این کتاب برای شما نوشته شده است.
کسی که به دنبال پیشرفت و ساختن شخصیتی قدرتمند و محکم است باید بداند عزتنفسش چطور رشد میکند و چطور فرو میریزد و مهمتر از اینها چطور میتواند این مهارت و همچنین شخصیت خود را آنطور که دوست دارد بسازد.
درنهایت اگر شما کسی هستید که مطالعه یک کتاب با قلمی روان اما با محتوایی غنی را به یک کتاب با ادبیاتی سنگین، پیچیده و تخصصی ترجیح میدهید، این کتاب بسیار مناسب شما میباشد.
اگر همه موارد گفته شده مد نظر شما نیست، پس احتمالا این کتاب زیاد برای شما مفید نخواهد بود. مگر اینکه دوست داشته باشید آن را بخوانید تا شاید نکتهای مهم و کاربردی که تا به حال در کتاب دیگری ندیدید در آن پیدا کنید.
درخت دوستی بنشان
اندرو متیوس
تک نسخه کامیابیاندرو متیوس
مردان ویفری زنان اسپاگتیبیل فارل
پرورش هوش هیجانی (چگونه میتوانید زندگیتان را بهطور مثبتی تغییر دهید)کریستین. ام وایلدینگ
فصلهای زندگی (کتاب سوم)جیم ران
چگونه زندگی را آسان کنیم؟ریچارد کارلسون
بهترین سال زندگی شما؛ ببیند برنامهریزی کنید زندگی کنید (دبی فورد ۲)دبی فورد
زندگی! سفری زیبا و تامل برانگیزلوئیز ال. هی
نگرانیهای زندگی و راههای غلبه بر آنها (کتاب چهارم)جیم ران
باسلام این کتاب رو بنظرم هر انسان دغدغه مندی باید بخونه، فوقالعاده روان، بومی، کتابی هستش که وقتی میخونی کاملا احساس میکنی نویسنده شناخت کاملی نسبت به جامعه ایران و مشکلاتی که عزت نفس رو خرد میکنه داشته... پیشنهاد من به شما
کتابهای خودیاری و روانشناسی زیادی خوندم ، همیشه این برام سوال بود که چرا نویسنده های ما از این کتابها نمی نویسن؟ چون خیلی از کتابهایی که خونده بودم سطح پایین بودن واقعا. این کتاب کتاب خیلی خوبیه و واقع بینانه
کتاب رو واقعا دوست داشتم و هر چقدر که میخوندمش باز مشتاق میشدم ادامه اش بدم واقعا عزت نفس خیلی مهمه و اسم کتاب درست انتخاب شده ممنون از نویسنده و طاقچه یه چیزجالبی هم که بود این بود که با اتفاقات کتاب
سلام و عرض ارادت کتاب مهم تر از مهم به عنوان زیر ساخت اصول و مبانی عزت نفس برای سایر نویسندگان و جویندگان مفاهیم تئوری و عملی عزت نفس میتواند سرمشقی مناسب و الگویی سرنوشت ساز قرار بگیرد.
کتابی که از برایان تریسی عرض کردم اسم دقیقش «راه نفوذ بر دلها» است. فوق العاده کاربردی و عالی هست. از برنامه طاقچه تقاضا میشه کتاب «روانشناسی عزت نفس» ناتانیل براندن را هم به طاقچه اضافه کنید.
واقعا کتاب فوق العاده ای بود و منو به شدت جذب کرد. خوندن این کتاب رو به همه کسانی که تصمیم دارن تغییرات بزرگی در خودشون ایجاد کنن و عزت نفسشونو بالا ببرن توصیه میکنم.راهکاراش عالیه و متنش روان و
خییییلییییی عالی این کتاب از جنبه های مختلف عالی بود ولی چیزی که نظر منو جلب کردنگارش روان و ملموسش بود.همچنین این که راهکار هر مسءله بعدازمطرح کردن توضیح داده شده بود و مثال های فراوانی که تمام مباحث روبه راحتی
با عرض سلام و خسته نباشید به عقیده من عزت نفس از جمله مسایلی است که امروزه در کشور ما در مسیر انسان سازی مغفول مانده است و در ردیف ظرفیت های بالقوه و بالفعل فراموش شده قرار گرفته است،جناب آقای
کتاب فوق العاده ایه علاوه بر بیان سلیس و روان این کتاب موضوعی رو که اکثر انسانها برای رسیدن به موفقیت و خود باوری کم دارند و در واقع حلقه گمشده ای که خیلی از افراد حتی اگاهی از
یکی از کتابای فوق العاده تو زمینه عزت نفس بود که خوندم خیییلی روان و سلیسه و دقیقا با مشکلات جامعه ما بیان کرده و با فرهنگ ما ایرانیا این مشکل رو بررسی کرده و داستانای عالی ای داشت