معرفی و دانلود کتاب مترسک زنده + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر پیدایش

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مترسک زنده

آنتونی هوروویتس با داستان‌های ترسناک بزرگ شد و عشق دوران کودکی‌اش، یعنی تمام آن ماجراهای شیطانی و ترسناک با او ماند. آنتونی هوروویتس نویسندهٔ انگلیسی بسیار موفقی با آثار پرفروش است. او فیلم‌نامه‌ آثار سینمایی و تلوزیونی مشهوری همچون پوآرو، قتل‌های میدسامرز و جنگ فویل را نوشته است آنتونی در شرق لندن زندگی می‌کند. کتاب‌های هوروویتس شامل داستان‌های پلیسی، داستان‌های ماجراجویانه و داستان‌های جاسوسی است که به بیشتر از ده زبان ترجمه شده است. هر دو داستان‌ کتاب «مترسک زنده» نیز همچون اغلب داستان‌های هوروویتس از موضوعات و وقایع روزانه الهام گرفته شده است. اما هر یک با پیچ و تاب و فراز و فرودی که دارند به ما یادآوری می‌کنند حتی در دنیایی امن و قابل پیش‌بینی، اتفاقات ترسناک و غیرقابل پیش‌بینی، وحشت‌آور و هولناک چندان هم غیرممکن و دور از انتظار نیستند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مترسک زنده و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمترسک زنده
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه تازه‌ها، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

یاسمن
۱۳۹۹/۰۱/۲۰

مثل سایر کتاب‌هایی که از هوروویتس خوندم عالی بود. البته به نظرم این کتابش کمی از کتاب‌های دیگه‌ش کم‌هیجان‌تر بود. اما به هرحال هوروویتس نویسنده‌ی زبردست ژانر وحشته و کتاباش عالیه. نکته‌ی مهم اینه که خیلی از کتاب‌هایی که توی...بیشتر

۱۳۹۹/۰۱/۰۷

داستان اول خوب نبود ولی بقیه ی داستان خوب بود

۱۴۰۳/۰۱/۱۰

این کتاب شامل دو داستان کوتاه در ژانر ترسناک است که بسیار هیجان انگیز و جذاب هستند. اگر به داستان های ترسناک علاقه مند هستید این کتاب را از دست ندهید.

درسا
۱۳۹۹/۱۱/۱۷

کتاب واقعا عالیه من خوشم اومد کتابی هیجانی بود و همین باعث میشد تا ادامه داستان هم بخونی در کل جذابیت خوبی داشت

پرسیوال
۱۴۰۵/۰۳/۰۱

آقای هوروویتس همیشه بهترین داستان‌ها رو در ژانر وحشت برای نوجوانان نوشته و این کتاب هم یکی از معروف‌ترین‌هاش بوده و هست. من دوربین قاتل (داستان دوم این کتاب) رو زمانی که نوجوان بودم خوندم و واقعاً لذت بردم. درکل...بیشتر

hsfm
۱۴۰۵/۰۲/۳۱

مثل دیگر اثری که سال ها قبل از این نویسنده مطالعه کردم(عذاب در آینه)، خلاقانه و جالب بود. وحشت کتاب هم مربوط به ایدهٔ داستان هاست و حتی اگر اهل کتاب هایی با موضوع وحشت نیستید، می‌تواند انتخاب خوبی باشد. با...بیشتر

𝑙𝑢𝑖𝑠𝑎
۱۴۰۵/۰۱/۱۱

هر وقت کتاباش رو میخونم غرقش میشم عالیه

یا محمد مصطفی
مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۱۰/۳۰

با وجود صفحه کم اصلن خواندنی نبود

۱۳۹۹/۰۹/۰۳

داستان خوبی بود یکم هم مخف بود فقط آخرش درست معلوم نشد چی شد اما در کل جذاب بود بخونید ❤🌹

مطمئن نیستم.
۱۴۰۱/۱۱/۰۲

من خریدم کتابو اما زذه ۷۲ صفحع ولی ۳۹ و دوتا داستانه ینی چی

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۵/۱۰

داستان دوم بدنبود اما داستان اول فکر می کنی یکی بچه کلاس چهارمی که معلمش بهش گفته یه داستان بنویسه و اون داستان همین بود😐

بریده‌هایی از کتاب

محمدرضا
صدای زنبور مثل مته جمجمه‌اش را سوراخ می‌کرد.
محمدرضا
برداشتن هر قدم سخت‌تر می‌شد. انگار پاهایش سعی می‌کردند در زمین ریشه بزنند.