کتاب خیکیها در تاریخ و داستانهای دیگر
خواندن نظراتمعرفی کتاب خیکیها در تاریخ و داستانهای دیگر
پیتر کری ( -۱۹۴۳ )، نویسنده استرالیایی برنده بوکر است.
کری با دستمایه قرار دادن زندگیهای خانوادگی در داستانهایش، آدمهایی مطرود و درونگرا خلق میکند که او را صاحب سبک و سیاقی خاص کردهاند.
در داستانهای او طبیعت آمیخته با وهم و ترس آدمهایی که در حاشیه زندگی میکنند، همراه با طنزی گزنده ترکیب میشود.
پل استر، نویسنده برجسته امریکایی، دوست و همسایه نزدیک او در بروکلین دربارهاش میگوید:«هر وقت کتاب تازهای از پیتر کری منتشر میشود، من اولین مشتری صبحگاهی کتاب او در کتابفروشی هستم».
«خیکیها در تاریخ»، مجموعهای از داستانهای کوتاه کری را شامل میشود که در دوران زندگی وی در استرالیا منتشر شده و به نوعی شناسنامه ادبی وی را شکل میدهد.
در این مجموعه همه ویژگیهای داستاننویسی کری یکجا دیده میشود. رمانهای بعدی او حال و هوای داستانهای همین مجموعه را دارد. نویسندهای که به فانتزیپردازی و ماجراهای فراواقعی، اعتباری همراه با غنای ادبی بخشیده است. این ویژگیها بعدا شناسنامه داستانهای کری شد.
او درست در دل خیابانی که زندگی روزمره همه ما در آن میگذرد، ماجرایی سخت دور از ذهن را جان میبخشد و خواننده تا آخر داستان چنان با این ماجرا احساس همدلی میکند که دیگر یادش میرود این اتفاق چطور ممکن است رخ بدهد؟
عناوین داستانهای این مجموعه عبارت است از: خیکیها در تاریخ، آسیاب بادی در غرب، دوستم داری؟، آخرین روزهای یک دلقک مشهور، نامهای به پسرمان و صنعت سایهها.
عکس های فوری
ویلارد و جایزههای بولینگاش (یک رمان زیادی جنایی!)ریچارد براتیگان
انتقام چمن: شناختنامه و داستانهای برگزیده از پسامدرنیستهاعلی معصومی
اعزام مجددفیل کِلِی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اصل داستان ها خوبه ولی ترجمه واقعا ضعیفه.
داستانهای کوتاه ضعیفی بود