دانلود و خرید کتاب دانشگاه تا بازار؛ شرحی بر اقتصاد موضوعات عمومی راجر لروی میلر ترجمه هاشم راعی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب دانشگاه تا بازار؛ شرحی بر اقتصاد موضوعات عمومی

کتاب دانشگاه تا بازار؛ شرحی بر اقتصاد موضوعات عمومی

معرفی کتاب دانشگاه تا بازار؛ شرحی بر اقتصاد موضوعات عمومی

بدون شک یکی از نقاط ضعف دانش‌آموختگان رشته اقتصاد در ایران، ضعف در قدرت تحلیل مسائل اقتصادی است که ریشه آن به ناآشنایی با دنیای حقیقی اقتصاد بازمی‌گردد؛ به عبارت دیگر، عدم ارائه مثال‌های واقعی به فراگیران علم اقتصاد به منظور انطباق با نظریات اقتصادی، موجب شده است تا علاوه بر اینکه دانش‌آموختگان اقتصاد از ضعف در قدرت تحلیل رنج ببرند، علم اقتصاد نیز به دانشی تزئینی در کشور تبدیل شود. کتاب «دانشگاه تا بازار» که عنوان آن در زبان اصلی، «اقتصاد موضوعات عمومی» است، گرچه بر پایه موضوعات روز اقتصاد آمریکا نگاشته شده است، لیکن به دلیل ایجاد زنجیره‌ای تنومند میان نظریات اقتصادی و مثال‌های واقعی، تحلیل‌هایی به دست می‌دهد که در هر مکان و زمان دیگری قابل تعمیم است. لذا کتاب حاضر می‌تواند قوه تحلیلگری ما را بهبود بخشیده و نگاهمان به پدیده‌ها را اقتصادی‌تر کند. این کتاب به ما نشان می‌دهد که قلمرو علم اقتصاد به نظریات متداول مکتوب در کتب درسی محدود نبوده و بسیاری از پدیده‌هایی را که پیرامون ما رخ می‌دهند و در ظاهر به علم اقتصاد ربطی ندارند، می‌توان با ابزارهای علم اقتصاد تحلیل کرد. نگاه تیزبینانه و تفکر نقادانه نویسندگان این کتاب به موضوعاتی از حوزه‌های مختلف نظیر حقوق، جامعه‌شناسی، محیط زیست، پزشکی و حتی زیست‌شناسی چنان تحلیل قدرتمندی را به ارمغان آورده که آنها را قادر می‌سازد تا برای مشکلات غیراقتصادی، راهکارهای اقتصادی مناسبی تجویز کنند. نویسندگان کتاب با تسلط کامل بر ابعاد گوناگون اقتصاد آمریکا، ضمن دفاع از قواعد اقتصاد بازار آزاد، آثار زیان‌بار سیاست‌های دستوری و مداخله‌جویانه در اقتصاد این کشور را تشریح کرده‌اند. از همین رو، فصول مختلف کتاب، در واقع یک کلاس عملی برای سیاست‌گذاران حوزه اقتصاد است.
IlIA
۱۳۹۸/۱۲/۲۷

خیلی خوبه خوندنشو به هرکس که دغدغه اصلاح درست و علمی داره توصیه میکنم.

در سال ۱۹۶۰، ۲۰ درصد فقیرترین خانوارهای آمریکایی تقریبا کمی بیشتر از ۴ درصد کل درآمد را دریافت می‌کردند. در حال حاضر و پس از گذشت حدود پنج دهه از تلاش‌های دولت جهت کاهش فقر، ۲۰ درصد پایینی جمعیت، کمی کمتر از ۴ درصد کل درآمد را دریافت می‌کنند. در سال ۱۹۶۰ در حدود ۴۰ میلیون آمریکایی در فقر زندگی می‌کردند و در حال حاضر، علی‌رغم صرف میلیاردها دلار جهت کمک به فقرا، همچنان در حدود چهل میلیون شهروند آمریکا در فقر زندگی می‌کنند. به نظر می‌رسد فقر در ثروتمندترین کشور دنیا مثل فنر، حالت برگشت‌پذیری دارد.
مهیار
از نهار مجانی خبری نیست. هر انتخابی و لذا هر سیاستی مستلزم هزینه است و باید از برخی چیزها صرف‌نظر کرد. در دنیای کمیابی، ما نمی‌توانیم از همه چیز بیشتر داشته باشیم؛ برای بیشتر داشتن از برخی چیزها، باید از چیزهای دیگری چشم بپوشیم.
shahram naseri
ناتوانایی دولت در متوقف کردن مصرف مشروبات الکلی و مواد مخدر بدین معنا نیست که چنین تلاش‌هایی بی‌اثر بوده است. آثار این تلاش‌ها در نتایج آن متجلی است؛ مواد مخدر و مشروبات الکلی آلوده. در حقیقت پیام این بحث نکوهش تلاش‌های دولتی نیست بلکه در عوض می‌خواهد بگوید هنگامی که دولت تلاش می‌کند تا از مبادلات متقابلا سودمند جلوگیری کند، حتی بهترین تلاش‌ها نیز موفقیت چندانی را در پی نخواهند داشت.
shahram naseri
تمایل فردی و جمعی (ملی) برای اهمیت قایل شدن در زمینه کیفیت محیط زیست و پرداخت هزینه بابت آن، وابستگی شدیدی به ثروت افراد دارد.
shahram naseri
در صورتی که بخواهیم علت مسئله را دریابیم می‌بایست بحث را با تبیین برخی از حقایق آغاز کنیم. نخست، تعداد مطلق آمریکایی‌هایی که در فقر زندگی می‌کنند طی پنجاه سال گذشته کاهش نیافته است ولی رشد جمعیت، موجب کاهش قابل ملاحظه‌ای در نسبت آمریکایی‌های فقیر شده است. مطابق روش‌های مرسوم شمارش تعداد فقرا، بیش از ۲۲ درصد آمریکایی‌ها در سال ۱۹۶۰ در فقر زندگی می‌کردند. در حال حاضر، که ما در حال خروج از یکی از بدترین بحران‌های اقتصادی تاریخ کشورمان هستیم، در حدود ۱۴ درصد جمعیت زیر خط فقر زندگی می‌کنند.
مهیار
دوم، روش‌های سنتی اندازه‌گیری فقر ممکن است گمراه‌کننده باشد زیرا تنها بر درآمد نقدی افراد تمرکز می‌کنند. بر همین اساس، آماردان‌های دولتی «حداقل بودجه کافی» برای خانوارهایی با اندازه‌های مختلف -«خط فقر» - را محاسبه کرده و سپس تعیین می‌کنند که درآمد نقدی چه تعداد از مردم زیر این خط قرار دارد. با این حال، بخش اعظم کمک‌های دولت فدرال در راستای مبارزه با فقر راکمک هزینه‌های جنسی (ارائه کالاها و خدمات به جای پول نقد) از قبیل مدیکیر، مدیکید، مسکن یارانه‌ای، عرضه مواد غذایی رایگان به نیازمندان و وعده‌های نهار رایگان در مدارس تشکیل می‌دهد. اگر ارزش پولی این کمک هزینه‌های جنسی را در درآمد کل لحاظ کنیم، روشن می‌شود که استانداردهای زندگی افراد در سطوح پایین درآمدی در طی سالیان به طور چشمگیری بهبود یافته است.
مهیار
به همین خاطر ما معتقدیم که در همه کشورهای دنیا، نرخ مالیات بر درآمد نهایی بالاتر مترادف است با سهم بیشتری از فعالیت‌های اقتصادی گزارش نشده و در نتیجه عدم پرداخت مالیات بابت آنها. چنین نتیجه‌ای صرفا بازتاب‌دهنده این حقیقت است که همه افراد در واکنش به محرک‌ها و انگیزه‌ها به صورت حاشیه‌ای (نهایی) پاسخ می‌دهند. البته این بدان معنا نیست که نرخ‌های مالیات نهایی بالا باعث می‌شوند تا تمامی نیروهای کار به دنبال فرار از ثبت قانونی درآمدهای خود باشند، بلکه بدان معنا است که نرخ‌های مالیات بر درآمد نهایی بالاتر موجب می‌شود تا نسبت بزرگتری از افراد به دنبال راه‌های عدم گزارش درآمدهای خود باشند.
مهیار
مقایسه میان اروپا و ایالات متحده بیانگر صحت استنتاج ما در رابطه با اهمیت نقش مالیات‌ها است. به طور متوسط، کشورهای اروپایی نرخ‌های مالیات بر درآمد نهایی بالاتری را در مقایسه با آمریکا بر شهروندان خود وضع می‌کنند. برآوردها از نسبت اندازه اقتصاد زیرزمینی به کل اقتصاد نشان می‌دهد که این نسبت برای اروپا دو برابر آمریکا است. نسبت فعالیت‌های زیرزمینی به کل فعالیت‌های اقتصادی در آمریکا تقریبا ۱۰ درصد است، در حالی که این نسبت برای اروپا ۲۰ درصد است.
مهیار
بسیاری از کشورهای اروپای جنوبی نظیر ایتالیا دارای بخش‌های زیرزمینی هستند که حداقل ۳۰ درصد کل فعالیت‌های اقتصادی کشور را در بر می‌گیرند. اگر نگاهی به کشورهای در حال توسعه و مخصوصا کشورهایی که دولت‌های فاسدی دارند بیاندازیم، اقتصاد زیرزمینی در این کشورها شاید تا ۷۰ درصد کل فعالیت‌های اقتصادی را تشکیل دهد. برای مثال، زمانی که ونزوئلا از دموکراسی به سمت اُلیگارشی همراه با فساد گسترده حرکت کرد، اندازه اقتصاد زیرزمینی در این کشور تقریبا سه برابر شد، البته راهی برای اطمینان از مقدار دقیق آن وجود ندارد. به هر نقطه‌ای از جهان که نظری بیاندازیم، به نظر می‌رسد که مالیات‌ها، مقررات و فساد دولتی همگی عواملی هستند که به گسترش اقتصاد زیرزمینی دامن می‌زنند. علت آن نیز ساده است، در چنین شرایطی انجام کارها خارج از ضوابط قانونی ساده‌تر است زیرا می‌توان موانع مبادله اختیاری را به سادگی دور زد.
مهیار
از نهار مجانی خبری نیست. هر انتخابی و لذا هر سیاستی مستلزم هزینه است و باید از برخی چیزها صرف‌نظر کرد. در دنیای کمیابی، ما نمی‌توانیم از همه چیز بیشتر داشته باشیم؛ برای بیشتر داشتن از برخی چیزها، باید از چیزهای دیگری چشم بپوشیم.
shahram naseri
دموکراسی: مقدمه‌ای بر انتخاب عمومی
جان پاتریک گانینگ
آزادسازی و عملکرد اقتصادی
موسی غنی‌نژاد
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)
فریدریش فون هایک
اقتصاد کلان مدرن: مصاحبه با بزرگان مکاتب مختلف اقتصادی
بریان اسنودن
قانون، قانون‌گذاری و آزادی (جلد ۳: نظم سیاسی مردمان آزاد)
فریدریش فون هایک
زمان و پول
راجر دبلیو گریسون
اقتصاد و آرمان‌شهر
جفری مارتین هاجسن
اصول جامعه شناسی اقتصادی
ریچارد سوئدبرگ
راه‌ بندگی به روایت کاریکاتور
فریدریش فون هایک
اقتصاد اتریشی به زبان ساده
کرستوفر جی کوین
تجارت جهانی و نظام پرداخت‌ها (جلد۲: مالیه بین‌الملل و نظام‌های ارزی ومسائل نظام پرداخت‌ها)
ریچارد ای. کیوز
اقتصاد ایران به کدام سو می‌رود؟
مسعود نیلی
پایان رشد
ریچارد هاینبرگ
بزرگان مکتب اتریش
رندال جی. هولکام
نبرد با رکود
پل کروگمن
آموزگار نوآوری
توماس مک‌کراو
اقتصاد خرد عمومی (کارایی و برابری در سیاست عمومی)
یوآکیم سیلوستر
اقتصاد در یک درس
هنری هازلیت
خصوصی‌سازی پول
فریدریش فون هایک
چرا اقتصاد فرو می‌ریزد؟: به سوی نظریه‌ای عمومی درباره علت افول اقتصادی کشورها
جوزف استیگلیتز

حجم

۴۷۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۵۲ صفحه

حجم

۴۷۱٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۳۵۲ صفحه

قیمت:
۳۰,۰۰۰
تومان