کتاب مریخی ها خود ما هستیم
معرفی کتاب مریخی ها خود ما هستیم
مریخیها خود ما هستیم کتابی علمی برای علاقهمندان به نجوم و کیهانشناسی و اخترفیزیک است که با زبان ساده و قابل درک و بر پایه نظریه «مهبانگ» به بررسی ساختار شکلگیری شیمی و بیولوژی جهان از ۱۳،۷ میلیارد سال قبل تا کنون میپردازد و در نهایت با طرح این سوال که آیا ما تنها جانداران کیهان هستیم یا ارگانیسمهای دیگری نیز خارج از از زمین ما زندگی میکنند یا خیر، به این نکته تاکید میکند که یافتن پاسخی شایسته برای این پرسش، امروزه به یکی از چالشهای مهم بشر معاصر تبدیل شدهاست.
جووانی فابیریتزیو بینیامی نویسنده کتاب، یکی از دانشمندان صاحبنام در عرصه اخترفیزیک است و از سال ۲۰۱۱ ریاست موسسه ملی فیزیک نجوم ایتالیا را برعهده دارد. بینیامی علاوه بر فعالیتهای پژوهشی، آموزشی، آکادمیک و مدیریتی در حوزه نجوم، سالها است که با برگزاری برنامههای تلویزیونی، کنفرانسها و سمینارها در سراسر اروپا و تالیف کتابها و مقالات متنوع، نقش مهمی در تشویق و جذب اذهان عمومی به این حوزه علمی ایفا کرده است.
جایزه «برونو روسی» انجمن نجوم آمریکا، نشان لژیون دونور فرانسه و مدال نقره آژانس فصایی روسیه از جوایز و افتخارات این دانشمند است.
این کتاب با زبانی ساده و شیرین و به دور از اصطلاحات تخصصی و پیچیده نوشته شده. برای کسانی که پدیدههای نجومی را با علاقه شخصی دنبال میکنند و دانشآموزانی که جوینده این راهند، کتابی بسیار جذاب و خواندنی است.
این کتاب درباره فرضیه های مربوط به پیدایش حیات روی کره زمین و تحقیقات انجام شده درباره احتمال وجود حیات در اجرام آسمانی دیگه صحبت میکنه. نکته خیلی جالب درباره این کتاب اینه که نویسنده سعی کرده از لحن طنز