کتاب زبان طبیعت
معرفی کتاب زبان طبیعت
کتاب زبان طبیعت، اثر استیون استروگتس پرده از راز بزرگی برمیدارد: چگونه حسابان اسرار جهان هستی را میگشاید؟ کتاب زبان طبیعت را جمیل آریایی به فارسی ترجمه کرده است.
دربارهی کتاب زبان طبیعت
چه باور داشته باشیم چه نداشته باشیم، زبان طبیعت، زبان ریاضیات است. دنیا بر اساس اصول ریاضی و حسابان پیش میرود. بدون وجود این اصول تقریبا نمیتوانستیم به هیچکدام از چیزهایی که حالا داریم، مثل گوشیهای موبایل، مایکرویوها، رادیو، تلویزیون و .... دسترسی داشته باشیم. این زبان را ابتدا اسحاق نیوتون کشف کرد. اما کمکم به وسیلهی دانشمندان دیگر، رشد و پیشرفت کرد و نتیجهی آن دگرگونی دنیایی است که در آن زندگی میکنیم.
کتاب زبان طبیعت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب زبان طبیعت برای تمام دوستداران علم ریاضی، کتابی جذاب و خواندنی به شمار میرود.
دربارهی استیون استروگتس
استیون هنری استروگتس ۱۳ اوت ۱۹۵۹ به دنیا آمد. او ریاضیدان آمریکایی و حائز منصب استاد تمامی جاکوب گولد شرومان در رشته ریاضیات کاربردی در دانشگاه کرنل است. استیون استروگتس در دانشگاههای معتبری مانند پرینستون، کمبریج و هاروارد تحصیل کرده است. از دلایل شهرت استیون استروگتس میتوان به مطالعات وی در زمینه همزمانسازی سیستمهای دینامیکی، تحقیقات او در بخشهایی نظیر ریاضیات کاربردی شامل بیولوژی ریاضیاتی و نظریه شبکههای پیچیده و تلاشهای او در راستای بهبود ارتباط عموم مردم با ریاضیات اشاره کرد.
جملاتی از کتاب زبان طبیعت
نادرهی تاریخ است که شاخهی اسرارآمیزی از ریاضیات دنیا را دگرگون کند. چگونه نظریهای که در آغاز برای اشکال هندسی تکوین یافته بود، دستآخر تمدنرا بازآرایی کرد؟ ریشهی پاسخ این پرسش در شوخیای نهفته است که ریچارد فاینمن با هرمان ووک رماننویس کرد، آنگاه که این دو بر سر پروژهی منهتن با یکدیگر بحث میکردند. ووک که میخواست رمان بزرگی دربارهی جنگ جهانی دوم بنویسد به کلتک رفت تا با فیزیکدانانی که روی بمب کار کرده بودند مصاحبه کند و یکی از آنها فاینمن بود. پس از این که مصاحبه تمام شد و این دو میخواستند از هم جدا شوند، فایمن از ووک پرسید که آیا حسابان میداند. ووک پذیرفت که حسابان نمیداند. فاینمن گفت »بهتر است که آن را یاد بگیری. طبیعت به زبان حسابان حرف میزند.»
ُبه دلایلی که کسی نمیداند، جهان هستی از بیخ و بن ریاضیاتی است. چه بسا خداوند آن را اینگونه آفریده است. چه بسا تنها جهانی که ما در آن باشیم میتواند چنین باشد، زیرا جهانهای ناریاضی نمیتوانند حیات را به درجهای از تکامل برسانند که در آن چنین پرسشهایی مطرح شود...
فهرست
- یادداشتها و کتابشناسی
- نمایه
- در ستایش کتاب
- معرفی نویسنده
چندوقتی بود که دنبال کتابی درباره تاریخ حساب دیفرانسیل و انتگرال بودم. به انگلیسی، چند کتاب خوب پیدا کردم، اما متأسفانه به فارسی، کتابی نیافتم، و تازه فهمیدم که چقدر در زمینه تاریخ ریاضی، فقیر هستیم. خیلی اتفاقی این کتاب
طاقچه یا نشر مازیار لطفا این کتاب رو ایپاب کنید شما کتاب هایی که هیچ ارزشی ندارند به صورت ایپاب درست میکنید.این ها کتاب علمی هستن و خواننده دارن. همه گفتن ماهم بگیم شاید ایپاب کنید
نویسنده کتاب بسیار باسواد و نویسنده کتاب دانشگاهی دینامیک غیرخطی است. میتوان گفت که یکی از بهترینهای انتشارات مازیار است. برای شخصی که رشتهاش ریاضی و یا مهندسی است، به دلیل بلد بودن حسابان احتمالا جذابیت کمی دارد؛ ولی برای
اگر مثل من تا فلسفه وجود چیزی رو درک نکنید، به اون علاقه مند نمی شید اگر مثل من با وجود اینکه رشته تون مهندسی هست ولی ریاضیات بلد نیستید لطفا این کتاب رو بخونید تا ببینید ریاضی، این ابزار قدرتمند رو،
فوق العاده بود یه مرور جامع از پیدایش و گستردگی حسابان در طول تاریخ ای کاش این ها رو در مدارس بهمون میگفتن تا لذت ریاضی رو می چشیدیم
کتابی عالی برای کسانیکه هنوز نمیدانند چرا ریاضی را باید دوست داشته باشند! از خواندن این کتاب لذت بردم و با قدرت مفهوم" بینهایت" در ریاضیات بیشتر آشنا شدم.
کتابی است که با زبانی ساده سیر تحول حسابان را توضیح میدهد. کاش آنوقت که دبیرستانی بودم این کتاب را خوانده بودم، اگرچه آن زمان هنوز نوشته نشده بود. این کتاب بصورت مفهومی حسابان را آموزش هم میدهد. اما متاسفانه
ارزش خوندن داشت و ترجنه خوبی هم داشت. منو مشتاق کرد یه بار دیگه برم حسابان بخونم :))