معرفی و دانلود کتاب درباره نظریه دیدگاه فمینیستی؛ کتاب سیاه ۱ + خلاصه رایگان

کتاب درباره نظریه دیدگاه فمینیستی؛ کتاب سیاه ۱

۲.۹(از ۱۰ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب درباره نظریه دیدگاه فمینیستی؛ کتاب سیاه ۱

این کتاب درباره «نظریهٔ دیدگاهِ فمینیستی» نوشته نانسی هارتسوک است که نویسنده با هدف شناساندن هر چه بیشتر این نظریه به فارسی زبانان ان را ترجمه کرده است. هارتسوک، به‌خاطرِ کارهای برجسته‌اش در معرفت‌شناسی و نظریهٔ دیدگاه و ادغام آن با نظریه‌های ملانی کلاین دربارهٔ روان‌کاوی و بحران ادیپی شناخته می‌شود. نظریهٔ دیدگاهِ او همان‌طور که در این مقاله آمده است، از این هستهٔ نظری مارکسیستی برآمده است که پرولتاریا دارای چشم‌اندازِ متمایزی نسبت به روابطِ اجتماعی است که دست‌یابی او را به حقیقت ممکن می‌کند و چنین چشم‌اندازی برآمده از جهانِ واقعی و شرایطی است که او در آنها قرار دارد. او همین منظر یا دیدگاه یا چشم‌اندازِ متمایز را به زنان نسبت می‌دهد و می‌کوشد از طریقِ واکاوی شرایطِ واقعی و جهانی که زنان در آن می‌بالند و به آن تداوم می‌بخشند، وجودِ چنین دیدگاهِ متمایز و نزدیک‌تر به حقیقتی را اثبات کند. نویسنده در این کتاب علاوه بر اوردن مقاله هارتسوک به شرح و بسط استدلال‌های او پرداخته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درباره نظریه دیدگاه فمینیستی؛ کتاب سیاه ۱ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:درباره نظریه دیدگاه فمینیستی؛ کتاب سیاه ۱

ترجمه ی کتاب بسیار سخت انجام شده و مطالعه و فهم متن کتاب بسیار سخت است

Nico
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۱۲/۰۸

کتاب برای علاقه مندان این حوزه میتونه مفید باشه اما متاسفانه ترجمه انقدر سخت و مبهم هست که نیمه کاره رهاش کردم

sayehtalks
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۱۱/۲۸

موضوع مطلب خیلی مهم و خوبه ولی ترجمه و قلم خیلی سخت‌خوان و سخت‌فهمه

بریده‌هایی از کتاب

fuzzy
هر موجودی جدا از دیگران است. تولدش، مرگش، رویدادهای زندگیش ممکن است علاقهٔ دیگران را برانگیزد اما او به‌تنهایی با آنها رودررو می‌شود. او به‌تنهایی به دنیا می‌آید و به‌تنهایی می‌میرد. میانِ یک موجود و دیگری، یک گرداب (gulf)، یک گسستگی وجود دارد". [۴۶] (بهتر است به جای گرداب، آن را به مثابهِ شکاف بفهمیم)
fuzzy
نظریهٔ دیدگاهِ او همان‌طور که در این مقاله آمده است، از این هستهٔ نظری مارکسیستی برآمده است که پرولتاریا دارای چشم‌اندازِ متمایزی نسبت به روابطِ اجتماعی است که دست‌یابی او را به حقیقت ممکن می‌کند و چنین چشم‌اندازی برآمده از جهانِ واقعی و شرایطی است که او در آنها قرار دارد. او همین منظر یا دیدگاه یا چشم‌اندازِ متمایز را به زنان نسبت می‌دهد و می‌کوشد از طریقِ واکاوی شرایطِ واقعی و جهانی که زنان در آن می‌بالند و به آن تداوم می‌بخشند، وجودِ چنین دیدگاهِ متمایز و " نزدیک‌تر به حقیقت" ی را اثبات کند