٪۵۰
کتاب تا هنوز: داستانهای ۵۵ کلمهای دفاع مقدس
محمدعلی محمدیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب تا هنوز: داستانهای ۵۵ کلمهای دفاع مقدس
این کتاب داستان های ۵۵ کلمه ای با موضوع جنگ ایران و عراق است .
داستان کوتاه کوتاه، داستانک، داستان های مینی مال؛ اسمش میخواهد هر چه باشد، محمدعلی محمدی(م.ریحان) این قالب را برگزیده است تا با ۵۵ کلمه از روزهای جنگ بگوید. ماحصل کوشش و جوشش او هم در این عرصه، شده است ۱۱۰ داستان ۵۵ کلمه ای که کتاب « تاهنوز» را شکل دادهاند. او گستره وسیعی از جنگ را با همین داستان های ۵۵ کلمه ای، به تصویر کشیده است؛ گاه مستقیما به سراغ رزمندگان و خط مقدم جبهه رفته است، گاه به شهرهای بمباران شده سرک کشیده و در جایی هم از چشم پرستاران، جنگ را دیده است. محمدی در کتابش از مجروحان و فضای اسارت هم غافل نبوده است تا تصویری تمام و کمال از دفاع مقدس ترسیم کند. «تا هنوز» به همت دفتر مطالعات فرهنگ وادبیات پایداری حوزه هنری استان اصفهان شکل گرفته است و مقدمه ای از ناشر دارد. محمدی هم خود مقدمه ای با عنوان «پیش از ورود» بر کتاب نوشته که هم پیشینه داستان های ۵۵ دقیقه ای در ایران را شرح میدهد و هم به دلایل و انگیزه ها و شرایط شکل گیری «تا هنوز» پرداخته است. او در این مقدمه عنوان می کند: «با افتخار اذعان میکنم که مضامین همه این داستانک ها را از میان صفحات خاطرات، گزارش ها و نوشتههای قهرمانان جنگ و آثار نویسندگان مختلف بیرون کشیدهام و کوشیدهام با رعایت آنچه لازمه شکلگیری و جذابیت داستانک است آنها را خواندنیتر کنم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تا هنوز: داستانهای ۵۵ کلمهای دفاع مقدس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | تا هنوز: داستانهای ۵۵ کلمهای دفاع مقدس |
خاکریزهای دورهگرد: خاطرات علی لطفیساسان ناطق
از روزهای برفی: مجموعه داستانمحمدرضا محمدی پاشاک
آنان که رفتندرحیم مخدومی
تقدیم به چند داستان کوتاهمحمدحسن شهسواری
پناهگاه بی پناه (خاطرات بازماندگان بمباران پناهگاه پارک شیرین کرمانشاه)مهناز فتاحی
روزگاران: کتاب از سفر برگشتگانآرش حکمیان
روزگاران: کتاب زنان خرمشهربتول کازرونیان
یکی از این روزها به بلوغ رسیدممحمود نجیمی

کتابی است که ازلحاظ محتوی تجربه شیرینی برای خواننده بجامیگذارد ولی ازلحاظ رعایت فرم و قواعد نوشتاری داستان های کوتاه چند کلمه ای یا برق آسا برای خواننده حرفه ای اینگونه آثار مکتوب درمرحله پایینتری از قدرت محتوای داستانی بیان...بیشتر
خیلی خیلی دلنشین عالی
بیشتر خاطرات کوتاه بود. فرم داستان کوتاه و ضربه پایان در همه دیده نمیشد با همه اینا دست نویسنده درد نکند