کتاب فیودور داستایفسکی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب فیودور داستایفسکی
سرگذشت «فیودورداستایفسکی» اثر «یانکو لاورین»، جلد «هشتم» از مجموعه مصور «بزرگان هنر و اندیشه» نشر پارسه است که «سهراب برازش» آن را گردآوری و ترجمه کرده است. متون اصلی این مجموعه، کتابهای انتشارات روولت آلمان است که با عنوان تکنگاریهای رورورو منتشر میشود. این انتشارات صد ساله از مارس ۱۹۵۸ فعالیت خود را در زمینۀ انتشار این مجموعه، آغاز و تاکنون بیش از سیصد عنوان کتاب را با شمارگان بیش از بیست میلیون جلد منتشر کرده است. نویسندگان این کتابها نیز همهگی از پژوهشگران و اساتید دانشگاهاند که بر اعتبار علمی و تاریخی این سرگذشت نامهها میافزایند. زبان کتابها شیوا و ساده و همهفهم است و برای مخاطب خاصی نوشته نشده است. در نتیجه دایره وسیعی را از دانشجویان و پژوهشگران تا مخاطبان عادی علاقهمند، دربر میگیرد.
زندگینامههای مصور، ویژگی روانشناختی خاصی دارند و آن ایجاد تمرکز و کمک به فهم بیشتر متن از طریق تصویر است. گاه یک تصویر بهمراتب آسانتر و سریعتر از چندین صفحه متن میتواند نکتههای زندگینامهای و حتی حال و هوای زندگی اندیشمند یا هنرمندی را برای ما تداعی و همدلی ضروری برای فهم بهتر متن را ایجاد کند.
در کام نهنگ و چند مقالهی دیگر
غرب وحشیاستوارت موری
موبی دیکهرمان ملویل
ملاحظاتی درباره مارکسمیشل فوکو
چاپلین به روایت بازنآندره بازن
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
تاریخ نگار زواللودویگ فون میزس
محاوره طالب و مطلوبهانا آرنت
راه و رسم جهاندیوید فرامکین
زایش ذهنگری مارکوس
اگه به رمان های داستایوفسکی علاقه دارید، حتما حتما این کتاب رو بخونین. درسته اشکالاتی داره ولی من خیلی از خوندنش لذت بردم. مهم ترین چیزی که باعث میشه اینقدر از این نویسنده خوشم بیاد اینه که عاشق خدا و مسیح
این کتاب تقریبا همه آثار داستایفسکی را اسپویل میکند و جذابیتش برای خواننده تازه کار از بین میرود. خواندنش برای کسی مفید است که تمام آثار مهم این نویسنده را خوانده باشد و بابت لو رفتن داستانها نگران نباشد. دو
من هرگز مطالعه آثار داستایفسکی را پیشنهاد نمی کنم. زیرا بعد از آن دیگر هر کتابی رو نمی پسندید