کتاب گابریل گارسیا مارکز داگمار پلوئتس + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب گابریل گارسیا مارکز

کتاب گابریل گارسیا مارکز

معرفی کتاب گابریل گارسیا مارکز

سرگذشت «گابریل گارسیا مارکز» اثر «داگمار پلوئتس»، جلد «پنجم» از مجموعه مصور «بزرگان هنر و اندیشه» نشر پارسه است که «زهرا سالمی» آن را گردآوری و ترجمه کرده است. متون اصلی این مجموعه، کتاب‌های انتشارات روولت آلمان است که با عنوان تک‌نگاری‌های رورورو منتشر می‌شود. این انتشارات صد ساله از مارس ۱۹۵۸ فعالیت خود را در زمینۀ انتشار این مجموعه، آغاز و تاکنون بیش از سیصد عنوان کتاب را با شمارگان بیش از بیست میلیون جلد منتشر کرده است. نویسندگان این کتاب‌ها نیز همه‌گی از پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌اند که بر اعتبار علمی و تاریخی این سرگذشت نامه‌ها می‌افزایند. زبان کتاب‌ها شیوا و ساده و همه‌فهم است و برای مخاطب خاصی نوشته نشده است. در نتیجه دایره وسیعی را از دانشجویان و پژوهشگران تا مخاطبان عادی علاقه‌مند، دربر می‌گیرد. زندگی‌نامه‌های مصور، ویژگی‌ روان‌شناختی خاصی دارند و آن ایجاد تمرکز و کمک به فهم بیشتر متن از طریق تصویر است. گاه یک تصویر به‌مراتب آسان‌تر و سریع‌تر از چندین صفحه متن می‌تواند نکته‌های زندگی‌نامه‌ای و حتی حال و هوای زندگی اندیشمند یا هنرمندی را برای ما تداعی و همدلی ضروری برای فهم بهتر متن را ایجاد کند.
مشهد الرضا دروازه ولایت و امامت در جهان اسلام
علی اصغر سالاری
مقدمه ای بر زخم پوش های مهندسی شده جهت ترمیم بافت پوست
رعنا ایمانی
من از عهده‌اش بر می‌آیم
سوزان جفرز
نگاهی به دیدگاه ها و برنامه های حزب اراده ملت ایران (از ۱۳۷۹ تا ۱۴۰۲)
افشین فرهانچی
می خواهم شاد باشم
نگین داورپناه
سازمان پویا و تحول آفرین
مهدی ناظمی اردکانی
ایگو دشمن است (خلاصه کتاب)
رایان هالیدی
گفت‌و‌گو با چارلی
علی فامیان
فصل استخوان (کتاب دوم؛ محفل گنگ ها)
سامانتا شنن
ظل السلطان در تبعید