کتاب جندی مکلف
خواندن نظراتمعرفی کتاب جندی مکلف
«جُندی مکلف» گزیدهای از خاطرات اسارت یک محافظ به نام حاجحسن اصغری به روایت محسن صالحیخواه است.
در مقدمه کتاب میخوانید:
با شنیدن یک خط از داستان زندگی حاج حسین اصغری، وسوسه شدم که خاطرات او را ثبت کنم. بخشی از زندگی یک محافظ که بیش از چهارسال با هویتی جعلی در اردوگاههای اسرا در خاک عراق زندگی کرد تا جان خود و اطلاعاتی که در ذهن داشت را حفظ کند. برای من که تا آنروز فقط مخاطب کتابهای ادبیات دفاع مقدس بودم، این داستان، یک مورد ویژه بود. برای همین با همه بیتجرگیام تصمیم گرفتم این کار را انجام دهم.
خاطرات یک لباس شخصی
باخمیثم امیری
برای تاریخ میگویم: خاطرات محسن رفیقدوستسعید علامیان
سیاهچال مِستر؛ خاطرات ربودهشدن جلال شرفی دیپلمات ایرانی در بغدادمحبوبه عزیزی
خاطرات احمد احمداحمد احمد
گمشده من: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضاییمحمدمهدی بهداروند
۲,۴۰۰۷۰%
کتاب ۳۳۰ از کتابخانه همگانی، کتاب، روایت اسارت یکی از پاسداران سپاه حفاظت انصار است، کسی که وظیفه اش حفاظت از شخصیت های سیاسی درجه اول نظام بود. ایشان در عملیات سیدالشهدا که با هدف آزادسازی منطقه فکه صورت گرفت به
کتاب خیلی دلنشینی بود چشمهایم رو به واقیعتهای اسارت باز کرد من فکر شم نمیکردم این همه سختی و مشکلات رو تحمل کردن واقعا پسرهای کم سن سال چقدر صبر و با اعتقاد بودند مرحبا ان شاءالله شهدای عزیزمون شفاعتمون
کتاب خیلی جالبیه پیشنهاد می کنم بخونید
خیلی زیبا بود...این جور کتابا باعث میشه ادم بفهمه چه اوضاع سختی بر اسرا گذشته
کتاب مفید و اثرگذاری است و سختی های اسارت را بازگو می کند و توان و روحیه بالای رزمنده های ما در مقابل ظلم بعثی ها
فوق العاده بود...داستانی جذاب از محافظ عالی ترین مقام های کشور با انبوهی از اطلاعات محرمانه که در بحبوحه ی جنگ اسیر میشه و نباید هویت اش رو بعثی ها بفهمن
کتاب خیلی خلاصه بود و فقط مجموعه ای از خاطرات بود. مثل بقیه کتاب های خاطره انسجام نداشت و خیلی مختصر بود. در کل به نظر من بهتر بود که نویسنده کمی بیشتر در گردآوری خاطرات تلاش میکرد تا کتاب
به نظر من تا الان که کتابی درمورد دفاع مقدس به این خوبی نخونده بودم. داستان به طوری نوشته شده که واقعا حس میکنی الان دقیقا همونجایی و اینکه متن به خوبی روان هست و خسته کننده نیست. از لحاظ
خوبه
سلام کتاب خوبی بود البته قطعا میتونست بهتر و بهتر باشه و با جزئیات دقیق مثل کتاب زندان الرشید ادم رو محو داستان کنه. ولی دستمریزاد به همه آزاده های عزیزمون که با همه سختی و فشار روحی و جسمی