کتاب انگشت جادویی و داستان آسانسور بزرگ شیشهای
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب انگشت جادویی و داستان آسانسور بزرگ شیشهای
«انگشت جادویی و داستان آسانسور بزرگ شیشهای» از مجموعه داستانهای عجیب آقای دال، نوشته رولد دال، نویسنده معروف حوزه ادبیات کودکان است.
رولد دال در ۱۹۱۶ متولد شد و از کودکی عاشق داستان و کتاب بود. اساس قصههایش را از افسانه هایی که مادرش برایش تعریف میکرد به علاوه ماجراهایی که برای خودش اتفاق افتاده بود میگرفت. از مهمترین آثار او میتوان به «چارلی و کارخانه شکلاتسازی»، «جیمز و هلوی غول پیکر»، و«ماتیلدا و داستانهای چشمنداشتنی» اشاره کرد. بیشتر آثار دال به فیلم درآمدهاند.
علاوه بر داستان، او سه مجموعه شعر به نامهای «حیوانات پلید»، «شعرهای دل به همزن» و «شعرهای دست اول» نیز برای کودکان سروده است. فیلمها و انیمیشنهای ساخته شده از داستانهای رولد دال تا کنون مورد استقبال کودکان در سراسر دنیا بوده است. شخصیتهای کودک و خردسال داستانهای دال با آدم بزرگهایی که با آنها بدرفتاری میکنند، در کشمکشاند و معمولا یک آدم بزرگ خوب با آدمها یا آدم بد داستان میجنگد.
رولد دال که یکی از نویسندگان پرفروش دنیا است در نوامبر سال ۱۹۹۰ در ۷۴ سالگی درگذشت و در سال ۲۰۰۲ گالری کودکان رولد دال به افتخار او در موزه اشرافی شهر گریت میسندن، ایالت باکینگ همپشایر انگلستان افتتاح شد که هدفش آموزش هنر ادبیات برمبنای نوشتههای رولد دال است. جایزهی the Roald Dahl funny Prize هم به افتخار او هر سال به نویسندگان کتابهای طنز کودک و نوجوان اهدا میشود.
داستان انگشت جادویی درباره دختری ۸ ساله است که تنها تفاوتش با دخترهای دیگر این است که هر وقت عصبانی می شود سر انگشتش گزگز میکند و تبدیل به انگشتی جادویی میشود که با آن کارهای خارق العاده ای میکند. در این داستان او با انگشتش همسایهاش را که شکارچی ماهری است به خاطر شکار حیوانات تنبیه میکند.
این داستان بدون پند و نصیحت، با برانگیختن تخیل و زبانی طنزآمیز به کودک نشان میدهد که پرندهها و جانوران هم زندگی کردن را دوست دارند.
داستان آسانسور بزرگ شیشهای درباره چارلی است که با خانوادهاش سوار یک آسانسور بزرگ اسرارآمیز و فضایی میشوند که ناگهان سروکله یک سفینه فضایی بزرگ پیدا میشود که میخواهد مسافرانش را به اولین هتل فضایی تاریخ برساند.
داستانهای رولد دال با روایتی جذاب و دلنشین، پرداختی ماهرانه و شوخطبعی پنهان و واقع بینانه، تخیل سازنده کودکان را تقویت و آنها را به خواندن و خواندن و شاید نوشتن قصه علاقهمند میکنند.
تشکر خیلی زیاد از طاقچه... عالی تر از عالی... لطفا از رولد دال آثار بیشتری بگذارید... مثلا ماتیلدا و آقای روباه شگفت انگیز
بسیار زیبا🙂🌸🌸🌸
جالب بود
عالیییی عاشق اقای رولد دالم😀😀😀😍😍😍
رولد دال عزیز باز هم روان و جذاب قصهگویی کرد. :)
عالییی ممنون از طاقچه ☺🌟
خیلی خوب و تخیلیه رولد دال خیلی نویسنده ی خوبیه
بهترین کتابی بود که تا حالا خونده بودم 😍😍 توصیه میکنم که حتما این کتاب رو بخونین💗💗
من ۲ ساعت این کتاب رو خوندم.عالی،خیلی خوب و عالی.پیشنهاد میکنم که بخونیدش
عالی بود خیلی کتاب جالبی بود 😍❤