کتاب دنی قهرمان جهان
خواندن نظراتمعرفی کتاب دنی قهرمان جهان
«دنی قهرمان جهان» داستانی نوشته رولد دال برای کودکان و نوجوانان است که سرگذشت پسری به اسم دنی را روایت میکند. دنی در کودکی مادرش را از دست داده و با پدرش که صاحب یک پمپ بنزین و یک مزرعه است زندگی میکند. روزی در ۹ سالگی دنی، پدرش «سریترین راز زندگیاش» را برای او میگوید و ماجراهای تازه آغاز میشوند.
«ما توی یک کاراوان پشت پمپ بنزین زندگی میکردیم. هم پمپ بنزین و هم کاراوان و هم مزرعهٔ کوچک پشتی مال پدرم بود، و از مال دنیا فقط همینها رو داشت. پمپ بنزین کوچکی بود در کنار جادهای روستایی و دور تا دور اونو مزرعه و تپههای پردرخت گرفته بود.وقتی هنوز شیر خوره بودم، پدرم منو میشست و به من غذا میداد و پوشکمو عوض میکرد و خلاصه همهٔ آن کارهای بیشماری رو که یک مادر برای بچهاش انجام میده، برای من میکرد، انجام این کارها مخصوصاً برای مردی که مجبوره با تعمیر موتور ماشین و بنزین دادن به مشتریها پول در بیاره و زندگی کنه کار سادهای نیست.»
سفر به سرزمین سحر و پری (سی قصه دوم)
برادران گریم
سفید برفیویلهلم گریم
عقاید یک دلقکهاینریش بل
پینوکیوکارلو کلودی
بهترین افسانه های دنیا برادران گریمبرادران گریم
آخ که من عاشق داستانای رولد دالم..مخصوصا ماتیلدا..هیجان انگیز و فوق تخیلی..برای یه بچه ده دوازده ساله عالییییه،اما خاطره اش تا سالها بعد میمونه..برای من که اینجوری بود:-)
ممنون از طاقچه به خاطر گذاشتنن کتاب های رولد دال... آثار رولد دال فوق العاده هستند...رولد دال بی نظیر است
فوق العاده جذاب بود. این کتاب رو از نشر افق ، با ترجمه ی محبوبه نجف خانی مطالعه کردم. بسیار دلچسب بود و بهم چسبید.🍵 همه ی بچه ها دوست دارند پدر یا مادری مثل پدر دنی داشته باشند. پر انرژی، باحال
خدا کنه برای بچم همینقدر مادر هیجان انگیزی بشم😍😍 و همچین پدری رو هم براش پیدا کنم😍 البته نمیخوام مثه مادر دنی زود بمیرم ولی دلم میخواد با کسی شبیه پدر دنی عروسی کنم😍
قشنگه؛ البته کتابای دیگه ی رولد دال قشنگ تره ولی اینم خوبه🌻
محشره . کار رولد دال عالیه . پیشنهاد می کنم کتا رولد دال کارخانه ی داستان سازی رو بخونید . زندگی نامه ی رولد داله . و کلا کار های رولد دال رو نقد می کنه .
نسخه چاپی کتاب رو از انتشارات زنبور خوندم و واقعا لذت بردم. بین آثار رولد دال که خیلی ازش خوندم این یکی از همه بیشتر به دلم نشست
درباره پسری ۸ ساله هست که زندگیش سر تا سر با پدرشه و...
❤عالی بود❤
توصیه میکنم به نوجوون هایی که به خوبی میتونن لحظات رو در ذهنشون تصور کنن. عالیه این کتاب😍😍😍