کتاب خواب و خواب و خواب خوابی نیست
معرفی کتاب خواب و خواب و خواب خوابی نیست
«خواب و خواب و خواب خوابی نیست»، ١١٨ شعر از احمدرضا احمدی، شاعر توانا و پیشکسوت دارد. آنها که با دنیای شعری احمدرضا احمدی آشنایی دارند، در این دفتر نیز ویژگیهای خاص شعر او را بازمییابند. موضوعات شعر احمدی دلمشغولیها و فکرهای زندگی روزمرهاند. زندگی روزمره انسان متمدن امروزی که روحش هنوز به دنبال عشق و آرامش، این گمگشتههای همیشگی است. شعر او اما، تنها توصیف اشیای و کارهای روزانه نیست، بلکه در شعر احمدرضا احمدی، اشیا و اعمال روزانه به مفاهیمی مانند اندوه، عشق، مرگ، فاجعه، بیماری، فقر و... پیوند میخورند.تصویرهای شعر او از واقعیات عینی فراتر میروند و جهانی خوابگونه و فراواقعی پدید میآورند؛ جهانی که همزمان خوابگونه و واقعی است. شعر احمدرضا احمدی با وجود روشنی، سایهای از وهم دارد و همین ویژگی، شعرش را برجسته میکند. گاهی در شعرهای او یک موقعیت به ظاهر عادی نشان از فاجعهای دارد؛ فاجعهای که در کمین زندگیهای به ظاهر آرام است: نمیخواهم فراموشیِ سنگفرش خیابانها را جبر زمان بنامم بر پروازهای هواپیماها خیره میشوم شاید من مسافر یکی از این هواپیماها باشم فقر در خانهٔ ما جا خوش کرده است امیدی به تولد گُلهای سرخ نیست. «حجم غصهها»، «چهل سال»، «پرواز هواپیماها»، «صندوق پست»، «خواب»، «انفجار»، «برف شروع به باریدن کرد»، «سینما»، «کاغذ سفید»، «زمستان قطره قطره»، «من در باران میدویدم»، «زمان در حجم کوچک»، «بیمارستان»، «پروانهها»، «امیر نادری»، «بنجلهای من»، «این روزهای گرم و سخت»، «این شب پهناور»، «بیدستان»، «خاکستر»، «نه اینجا نه آنجا»، «هم از تابستان» نام برخی از شعرهای این مجموعهاند.