کتاب آمبرولا؛ خواهر گل های جهان
معرفی کتاب آمبرولا؛ خواهر گل های جهان
کتاب الکترونیکی «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان» سرودهٔ نرگس برهمند در انتشارات نگاه به چاپ رسیده است. این کتاب را میتوانید از طاقچه دریافت کنید. این مجموعه شعر سرشار از احساسات لطیف زنانه و مضامین عاشقانه است. کتاب آمبرولا؛ خواهر گلهای جهان دربردارندهٔ سرودههای نرگس برهمند در قالب شعر نو است.
درباره کتاب آمبرولا؛ خواهر گلهای جهان
در این مجموعه، ۸۲ عنوان شعر وجود دارد که هر یک مضمونی متفاوت دارد؛ اما از مضامین تکرار شونده در این اشعار می توان از عشق، زنانگی و مرور خاطرات پیشین نام برد.
سبک شعری برهمند در کتاب آمبرولا؛ خواهر گلهای جهان از ظرایف استعاری و تداعیهای ضمنی برخوردار است که در بسیاری از موارد، توانسته پوستههای معنایی جدیدی به واژگان القا نماید.
کتاب آمبرولا؛ خواهر گلهای جهان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به کسانی که به اشعار سپید با مضامین عاشقانه علاقهمند هستند پیشنهاد میکنیم.
درباره نرگس برهمند
سال ۱۳۵۹ در شهر بجنورد متولد شد. نرگس برهمند که دانشآموختۀ رشته ادبیات فارسی است، از سنین نوجوانی با فضای شعری و ادبی خراسان شمالی آشنا بود. وی در کانون پرورش فکری کودک و نوجوان فعالیت دارد و نخستین مجموعه شعرش را با نام «کوهستان عزیز» در سال ۱۳۸۸ منتشر نمود. حضور فعال برهمند در محافل شعری استان خراسان، استعدادش را در این حوزه شکوفا کرد.
بخشی از کتاب آمبرولا؛ خواهر گل های جهان
تازه یاد گرفتهام چیزهایی بخرم