دانلود و خرید کتاب تیک تاک قدم هات شهاب مقربین

انتشارات:نشر چشمه
امتیاز:
۴.۲از ۱۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب تیک تاک قدم هات

«تیک تاک قدم‌هات» مجموعه اشعار شاعر معاصر، شهاب مقربین است. مقربین متولد سال ۱۳۳۳ اصفهان است. او سرودن را از دهه پنجاه آغاز کرد و تا کنون ده مجموعه شعر منتشر کرده است که کتاب «کنار جادهٔ بنفش، کودکی ام را دیدم» او، جایزهٔ شعر کارنامه را از آن خود کرده است. بسیاری از شعرهای او نیز به زبان‌های انگلیسی، سوئدی، کردی و ترکی ترجمه شده‌اند. شعرهای شهاب مقربین بیشتر عاشقانه‌های لطیفی‌اند که ذهن را قلقلک می‌دهند، احساسات خفته را بیدار می‌کنند و گاهی با شیطنت‌های ملیحشان لبخندی نرم بر روی لبان و لذتی عمیق و معنوی را بر جان می‌نشانند: ساعت خوابیده است خواب می‌بیند عقربه‌ها به‌هم رسیده‌اند و آرام‌اند
۱۳۹۷/۱۰/۱۶

۱۴۰۳/۰۶/۰۶

خیلی زیبا بود ، و کوتاه .❤️

tuysserkani
۱۴۰۲/۱۰/۲۸

عاشق این کتاب شدم؛ با تک‌تک شعرهاش به وجد آمدم.

نظری
۱۳۹۹/۰۱/۰۴

فاجعه است. دل نوشته است تا شعر

ترکت کردم اما آن‌جا چیزی را جا گذاشته‌ام امانتِ من است نکند خیانت کنی نکند دیگری ببرد ترکت کردم اما آن‌جا تو را جا گذاشته‌ام
یك رهگذر
همچون جنگجویی زخم‌خورده که می‌خواهد برخیزد روی پایی که از یاد برده از دست داده است بازوانم را سخت می‌پیچم گِردِ کسی که رفته از آغوشم
آغوشم را باز کرده‌ام اگر نیایی به مترسکی می‌مانم
قرارمان آن‌جاست آن‌جا که هیچ‌کس نیست نه غریبه‌ای نه آشنایی نه تو نه من
در انتهای هیچ راهی نبودی سفری می‌خواهم بی‌انتها
پیوسته با خطی که بر همه‌چیز کشیدم هزاربار تصویرِ تو را کشیدم
باران
پاهای من دو عقربهٔ هرزند زمین‌وزمان را گم کرده‌اند گاهی به عقب برمی‌گردند دنبالِ کسی می‌گردند که بعدها می‌آید
میان‌مان دیواری نکشیدی برمی‌گردم پیشَت زخمی از میانِ سیم‌های خاردار
|ݐ.الف
آغوشم را باز کرده‌ام اگر نیایی به مترسکی می‌مانم
دستم را بگیر دارم گم می‌شوم دوباره بچه شدم
(:Ne´gar:)
سرانجام روزی در آغوشم می‌گیرد با من درمی‌آمیزد نه نمی‌خواهم خیانت کنم به تو از خاک متنفرم
Ali
همسایهٔ دیواربه‌دیوارِ منی دیواری بلند بی‌هیچ روزنی
majid
Zeee Zade
اگر دری میانِ ما بود می‌کوفتم درهم می‌کوفتم اگر میانِ ما دیواری بود بالا می‌رفتم پایین می‌آمدم فرو می‌ریختم اگر کوه بود دریا بود پا می‌گذاشتم بر نقشهٔ جهان و نقشه‌ای دیگر می‌کشیدم اما میانِ ما هیچ نیست هیچ و تنها با هیچ هیچ کاری نمی‌شود کرد
farnaz Pursmaily
تبعید به سرگردانی شدم
من خود خدایی بودم تو را ساختم چون به تماشایت نشستم ویران شدم
(:Ne´gar:)
هزاربار تصویرِ تو را کشیدم یک‌بار سر برآوردی ببینی میانِ این‌همه خطِ فاصله چه کشیدم؟

۵۰%