کتاب وضعیت بنفش
خواندن نظراتمعرفی کتاب وضعیت بنفش
«وضعیت بنفش» نوشته امیررضا مافی، داستان سهگانه تو در تویی از یک حادثه است که در پی آن همه چیز ناگهان به هم میریزد؛ مثل یک توده سرطانی که سلولها در آن دیوانه میشوند.
«وضعیت بنفش»، آیینه امروز ماست. امروز کشوری که در دوره گذار عقیمی قرار گرفته و پیش نمیرود و در حال اضمحلال است. چرا که ما نه عناصر سنتیمان اشباع شدهاند و نه مظاهر مدرن وارداتیمان تئوریزه. حالا وسایل پسامدرن هم در اختیارمان قرار گرفته که ما را در گل فرو برده. این اغتشاش و تشویش انگاره اصلی نویسنده در «وضعیت بنفش» بوده است.
در بخشی از داستان میخوانیم:
«اتفاقات عجیب در ادارهی جانگیری کم نمیافتد. باور کنید زیاد هم هست. حکمت است دیگر. در بورکینافاسو که بودم یک روز باید دختربچهای را به خاطر فقر غذایی میکشتم. دستور که آمد وا رفتم، همان جا استعفایم را نوشتم، اما گفتند تو برای تبعید آمدهای نه به میل خودت که حالا بخواهی استعفا دهی. چه خاطرهی تلخی بود. دستآخر، دختر را که روی یک حصیر پارهپارهشده میانِ انبوه حشرات پرنده به کما رفته بود، جانگیری کردم و بعد از آن کوشیدم اساساً در هیچ کاری دخالت نکنم. اما یادم است روح سیاهش را که به مأموران جانشویی دادم، خندید، از اینکه جانش را گرفته بودم خوشحال بود و با نگاهش ازم تشکر میکرد».
یزله در غبار
آلمهدی محبی کرمانی
روز خرگوشبلقیس سلیمانی
بولوار پارادیسمحمدرضا ذوالعلی
شوهر عزیزمجویسکرول اُتس
فراموشی: مجموعه بیست و نه داستان بسیار کوتاه از نویسندگان معاصر آمریکاآرتوش بوداقیان
خیابان کانت: ایستگاه داستان فارسیاحسان عابدی
روضه نوححسن محمودی
آناناسوحید حسینی ایرانی
پنجشنبههای سالنملیحه صباغیان
فصل نان؛ داستانهای کوتاهعلیاشرف درویشیان
نزدیک داستان (ناداستان ۲)علی خدایی
خیکیها در تاریخ و داستانهای دیگرپیتر کری
۱۰,۵۰۰۵۰%
دو و نیم امتیاز حدودا! کتاب از چندین بخش مختلف تشکیل شده. هر قسمت راوی متفاوتی داره و ماجرای خاصی رو شرح میده و بعد به مرور تمام این ماجراها با هم ارتباط پیدا می کنن. و درعین حال کتاب قسمتای
به شکل عجیبی این کتاب خوبه دید نویسنده و پرداخت به شخصیت ها و موقعیت ها ، هوش از سر میپرونه
عالی بود بخونید😉
داستان دختری که در تنهایی و انزوا در حال گذران است و برای خودش سرگرمی خاص و مرور خاطرات و مشکلاتی دارد. جذابیت و پردازش فصل اول جوری بود خیال کردم مجموعه داستان کوتاه است و داستان اول تمام شد. اما