دانلود و خرید کتاب نی نا شیوا ارسطویی

انتشارات:نشر پیدایش
امتیاز:
۲.۰از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب نی نا

«نی‌نا» رمانی از شیوا ارسطویی، داستان‌نویس، مترجم و شاعر ایرانی معاصر است. او تا کنون مجموعه داستان‌های «آمده بودم با دخترم چای بخورم»، «آفتاب مهتاب» و «من دختر نیستم» و رمان‌های «بی‌بی شهرزاد» و «افیون» را نوشته است. کتاب «آفتاب مهتاب» او برندهٔ جایزه گلشیری وجایزه یلدا در سال ۸۲ شده‌است. «نی‌نا» به سال‌های بعد از انقلاب و جنگ می‌پردازد و زندگی دختری به اسم نینا و سیروس، پدرش را برای ما تعریف می‌کند. سیروس در دنیای خیالی و کوچک خودش زندگی می‌کند و خانواده او هم همین‌طور اما خوشبخت به نظر می‌رسند و یک خوشبختب مستحکم. ما کم کم وارد جهان ذهنی نینا می‌شویم و او را با توهمات و دغدغه‌ها و هذیان‌هایش می‌شناسیم و رد پای روی‌دادهای اجتماعی را بر ذهن او می‌بینیم. او دچار دگرگونی‌های شخصیتی می‌شود و رنج یک تحول برای رسیدن به یک جهان‌بینی فردی را متحمل می‌شود. درواقع هدف نویسنده هم نشان دادن رد پای تحولات سیاسی و اجتماعی زمانه بر ذهن یک دختر خوان دهه‌های پنجاه و شصت است. ما با نینا همراه می شویم، او را کاملا درک می‌کنیم، مثل او گیج می‌شویم و مردد می‌مانیم و با خود می‌گوییم اگر جای او بودیم، چه می‌کردیم. شیوا ارسطویی سبکی خاص در شخصیت‌پردازی زنان در داستان‌هایش دارد و البته همه شخصیت‌های داستان‌های او زن هستند. زنان مردمحور، زنان خودمحور و زنانگی که دچار دوگانگی هستند. نینا شخصیت اصلی این داستان هم این ‌گونه است. در نیمه اول مردمحور و در نیمه دوم خودش شخصیت محوری داستان است. و ارسطویی به زیبایی تحول و تکامل شخصیت او را در داستان نشان داده است.
Mona
۱۴۰۳/۰۹/۰۶

توی زمانهای قدیمه وقتی تلفنها با انگشت شماره ها رو میچرخوندن..دختری که عاشق یه پسره شده و انقدر بدون کشش بود که نصفه ولش کردم.قبلا یکی دوتا از آثار این نویسنده خوندم بد نبود ولی این هیچ حرفی واسه گفتن

- بیشتر
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است