دانلود و خرید کتاب الف‌های غلط علی محمد مودب

کتاب الف‌های غلط

امتیاز:
۴.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب الف‌های غلط

«الف‌های غلط» مجموعه اشعار محمدعلی مودب، شاعر جوان ایرانی در قالب غزل است که به همت مرکز آفرینش‌های ادبی منتشر شده است: شانه می‌گیرم که بنشینی، مترسک می‌شوم ای قناری! با تو من از خویش منفک می‌شوم غیرت توفان نوحم، ای سلیمانی بهار! توی دست نازک تو بادبادک می‌شوم شأن سیمرغانه‌ام باقی است، قوی نازکم! گرچه در دریای مهرت جوجه اردک می‌شوم بغض تاریخم، شکوه گریه‌های سربلند تا بخندانم تو را این‌قدر دلقک می‌شوم
۱۳۹۸/۰۱/۱۵

👌🏻

در صدایت بهترین آهنگ‌ها را جمع کن نغمۀ تنهایی دلتنگ‌ها را جمع کن خسته‌ام از جلوه‌های رنگ‌رنگ روزگار نازنین! جارو بیاور، رنگ‌ها را جمع کن رودم، آری می‌روم، اما تو محض عاشقی از مسیلم بغض‌ها و سنگ‌ها را جمع کن با تو اقیانوسی آرامم، فقط از ساحلم دانه دانه لاشۀ خرچنگ‌ها را جمع کن!
پوسیده کنج خانه‌ام، آن‌قدر گل که هی چون دیده‌ام شبیه تو، آن را خریده‌ام
تا با حسین غرقه این خونم، شعرم جز انتظار نمی‌گوید
khorasani
در ابتدا و انتهایش ابر بگذار تشنه است سال من؛ برایش ابر بگذار خشک است دنیایم، کمی دیوانه‌اش کن! دور سر دیوانه‌هایش ابر بگذار
M.M. SAFI
دلم رازی است بی‌اندازه رسوا گفتن‌اش سخت است چنان توفان که جز در گوش دریا گفتن‌اش سخت است نه، از بن‌بست طبعم نیست اخلاق غزل این است تماشایش دل‌انگیز است اما گفتن‌اش سخت است
عاشق شو که عشق است سؤالی که بپرسند فردا که قیامت شود از ظالم و عادل
تنت مانند ماهی‌هاست؛ می‌لغزد به چشمانم تو می‌رقصی و توفان می‌شود دریاچۀ جانم
M.M. SAFI
چه می‌دانست برکه، کز چهل سویش شغالان نیز مهیایند و در تدبیر استقبال مرغابی به جز کشتن نمی‌شاید، نکشتم من، خطا کردم شغالی را که چشمش تیز شد دنبال مرغابی کنون دل کنده‌ام از دهر، حتی از دل خود هم بماند این لجن‌آلوده دریا مال مرغابی!
خورشیدم و به دوزخ تن کرده‌ام رسوب یک روز می‌شود که بیایم بر از خودم
عاشق شو که عشق است سؤالی که بپرسند فردا که قیامت شود از ظالم و عادل