با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب راه غربت
۳٫۰
(۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب راه غربت
در اواسط قرن نوزدهم میلادی، امپراتوری قدرتمند عثمانی رو به زوال و نیستی نهاد، و اراضی تحت اشغال آنها در آفریقا، بالکان، و مدیترانه، یکی بعد از دیگری آزاد و مستقل میشدند. همین امر باعث رقابتی شدید بین قدرتهای مطرح اروپایی شد تا سلطه خود را در آن مناطق، گسترش دهند.
زمان برای ظهور حزبی انقلابی فرا رسیده بود. در سال ۱۹۰۸م حزب «اتحاد و ترقی» (تُرکان جوان)، زمام امور را به دست گرفت تا تمامیت ارضی و منافع امپراتوری را حفظ کند و با توسل به سیاستهای پانتُرکیستی، که نوید توران بزرگ را میداد، بر آن شد با آزار و اذیت اقلیتها، ارمنیان را، که هزاران سال در موطن خود ساکن بودند، نابود کند.
سلطان عبدالحمید که لقب «سرخ» به خود داده بود و مسئول قتل عامهای ۱۸۹۵-۱۸۹۶ م ارمنیان قلمداد میشد، مجبور شد قانون اساسیِ ترکهای جوان را ــ که بر مبنای آزادی، برابری، عدالت، و برادری، پایهریزی شده بود ــ بپذیرد.
در ۲۸ ژوییه ۱۹۱۴ اتریش علیه صربها اعلان جنگ داد و جنگ جهانی اول رسما آغاز شد. در دوم نوامبر ۱۹۱۴ روسیه و صربستان علیه عثمانی، که متحد آلمان بود، وارد جنگ شدند و در پنجم نوامبر همان سال پای انگلستان و فرانسه نیز به جنگ کشیده شد.
عثمانی میخواست یکبار برای همیشه «مسئله ارمنیان» را فیصله دهد. به همین منظور در اوایل سال ۱۹۱۵، کمیته مرکزی حزب اتحاد و ترقی جلسهای سِرّی تشکیل داد و اعضای آن تصمیم گرفتند به زندگی ارمنیان ساکن در امپراتوری، که مانع بزرگی برای اهداف ترکها محسوب میشدند، خاتمه دهند.
نظری برای کتاب ثبت نشده است
در جستوجوی دوری
والت دیزنی
قاچاقیناهید قادری
کتاب سنجی در مهندسی نرم افزارشکوفه سیوندیپور
پادشاهی منوچهرابوالقاسم فردوسی
روزگار عصیانجنت والز
سفر فلیشاویلیام ترور
شهر زنان بیوهحیفا زنگنه
روی شانه های شبمهدی سجودی مقدم
مرثیه ای برای آرژانتینپاتریسیو پرون
در بند اعدامآنتونی ری هینتون
بر آب و آتشفریدون هژبری
داداش رتسوها؛ جلد اولکارا لارو
شوشترنامهحمید اسدپور
مواد عام و قواعد کلی تحریر المجلةمحمدحسین آلکاشفالغطاء
دختری تقریبا معمولیاندرو کلمنتس
داستان پسرمنادین گوردیمر
حجم
۱۵۸٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۳۷ صفحه
حجم
۱۵۸٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۲
تعداد صفحهها
۲۳۷ صفحه
قیمت:
۱۱۸,۵۰۰
تومان