معرفی و دانلود کتاب وارطانیان pdf + خلاصه رایگان

کتاب وارطانیان

بزرگترین جاسوس شوروی در ایران

۲.۳(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب وارطانیان

وارطانیان، بزرگترین جاسوس شوروی در ایران نوشته نیکلای دولگوپولف و ترجمه بشیر ارشدی است.

در این کتاب سرگذشت گئورگ وارطانیان یکی از بزرگ‌ترین مأموران اطلاعاتی اتحاد جماهیر شوروی در مدت ۴۰ سال فعالیت او در خارج از کشور بیان شده است.

وارطانیان به همراه همسر خود که او نیز یکی از مأموران اطلاعاتی شوروی است به مدت۱۰ سال (از سال ۱۹۴۰ تا ۱۹۵۰ میلادی) در ایران اقامت داشت و توانست با تشکیل دادن گروهی به نام «چابک سواران» نقش مهمی در شناسایی و شکار مأموران اطلاعاتی آلمان در ایران در زمان جنگ جهانی دوم ایفا کند.

شاید مهم‌ترین اقدام او به همراه اعضای گروه‌اش، ناکام گذاشتن عملیات مأموران آلمانی برای ترور سران متفقین در مدت اقامت آنها در تهران و در سال ۱۹۴۳میلادی (۱۳۳۲شمسی) باشد که در این کتاب با بیانی هیجان‌انگیز تشریح شده است.

خواندن کتاب وارطانیان، بزرگترین جاسوس شوروی در ایران را به چه کسانی پیشنها می‌کنیم

علاقه‌مندان به کتاب‌های تاریخی و سیاسی

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وارطانیان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:وارطانیان
عنوان دیگر:بزرگترین جاسوس شوروی در ایران