معرفی و دانلود کتاب نفوذ در موساد + خلاصه رایگان

نشر شهید کاظمی
categoryدسته‌بندی:
رمان

معرفی کتاب نفوذ در موساد

کتاب نفوذ در موساد نوشته صالح مرسی با ترجمه سید مهدی نورانی منتشر شده است. این کتاب داستان‌های واقعی از رخنه اطلاعاتی در رژیم صهیونیستی است. رژیم صهیونیستی سال‌های سال است با اشغال سرزمین‌های فلسطین و ساخت اسلحه در قدرت مانده است. این کتاب نشان می‌دهد این رژیم چگونه نتوانسته است جلوی نفوذ در اطلاعات خودش را بگیرد و مورد نفوذ اطلاعاتی قرار گرفته است. این کتاب داستان‌های جالب و حقیقی‌ای است از ضعف حکومت اسرائیل مقابل قدرت‌های مبارزانش.

خواندن کتاب نفوذ در موساد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به مسائل خاورمیانه پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نفوذ در موساد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

۱۳۹۹/۰۶/۱۶

جذاب بود درود برشرف کسانی که برای پیروزی اسلام از زندگی خودشون می گذرند

سیده معصومه
۱۳۹۹/۰۷/۱۱

کتاب بسیار خوبیه. ای کاش مردم مصر قدر انقلابشون رو می دونستن و خودشون رو در جاهلیت عربی غرق نمی کردن...

FB
۱۳۹۹/۰۲/۰۷

برای من که خیلی جالب بود. نمیتونم حتی یه لحظه خودمو جای شخصیت اصلی داستان بذارم.

ammar110abdi
۱۳۹۹/۱۲/۲۹

بسم رب الشهدا ترجمه خوبی داشت،داستان به زیبایی روایت شده بود،حس منتقل میشد.

n.aslani
۱۳۹۹/۰۴/۱۳

خیلی قشنگ بود واقعا واقعا به وجود همچنین ادم هایی افتخار می کنم

محمدحسین
۱۳۹۹/۰۹/۰۴

کتاب جذابی بود فقط اگه از اول، سرنوشت شخصیت اول داستان رو نمیگفت، هیجان داستان بیشتر میشد

zsmirghasmy
۱۳۹۹/۱۲/۱۵

خیلی خیلی خیلی کتاب قشنگی بود، واقعا نمی دونم در وصفش چی بگم ولی یه ایرادی که ترجمه داشت این بود که یهویی یه فرد یهودی می گفت ان شالله:/

agnelli_ed
۱۳۹۹/۱۰/۱۰

واقعا قشنگه

amir
۱۳۹۹/۰۷/۲۹

عالی

ابراهیم
۱۴۰۰/۰۸/۱۵

عالی بود علی خصوص یه اعتماد بنفسی به مسلمانها میتونه باشه!

faehad3062
۱۴۰۰/۰۵/۰۷

مهمتر از همه محتوا و مفهوم کتاب بود که باید درک کرد و عالی بود

سیدحسن
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۷/۰۳

متنه کتاب روان هست ولی جذابیت یک کتاب امنیتی و ترس و دلهره انداختن به مخاطب و جذب مخاطب رو نداره

m_aryam
۱۴۰۲/۰۵/۰۴

ترجمه ی بابامه.. حس افتخار کردم اینو دیدم:)

BasirHosein abaddar
۱۴۰۲/۰۲/۰۶

این کتاب رو ایام خدمت سربازی رو نسخه چاپی خوندم، خدا میدونه چقدر بخاطر خوندن ادامش کارو پیچوندم یه مقدار سر در گمت می‌کنه که اونم ذات کتاب های سبک جاسوسی و مخفیکارانست بعدش اشک دشمن رو توصیه میکنم...

skh79
۱۴۰۱/۰۹/۲۷