کتاب ترور مارگارت تاچر
خواندن نظراتمعرفی کتاب ترور مارگارت تاچر
«ترور مارگارت تاچر» اثر دیگری از هیلاری منتل، نویسنده رمانهای «تالار گرگ (برنده جایزه منبوکر ۲۰۰۹» و «مجرمان را بیاورید (برنده جایزه منبوکر۲۰۱۲)» است. این کتاب مجموعه داستان کوتاهی با محوریت شخصیت «مارگارت تاچر»، سیاستمدار معروف انگلیسی است که رویکرد منتل را هم به این چهره سیاسی بهخوبی نشان میدهد.
آثار هیلاری منتل دارای عناصر پستمدرن ازجمله پایان غیرقابلتصور، گسستگی مطالب و نبودِ زنجیره داستانیاندکه شرایط اجتماعی دنیای حاضر را بازنمایی میکنند. داستانهای او جوهره و لحن مخصوص خودش را دارند. منتل گاهی با سبک نگارش فاخر و بیشاخوبرگ مخاطب را مجذوب میکند و گاهی هم با پیچیدهگیهایش.
او نویسندهای باهوش، بامزه و بسیار فروتن است که مخاطب را به ستایش وامیدارد.
ما در باران خواهیم ماند
محمدرضا نیستانی
رفتار مالی مصرف کنندهفرد فان رای
دین و رسانهمهری بهار
تعامل موسیقی و معماری در طراحی خانهی موسیقیسمیرا ابراهیمی
اهمیت و نقش بورس در متغیرهای کلان اقتصادیاحسان سقائی
خاویِر و مرغ مگس خوارلارا دریسکل
کار و تمرین هندسه ۱ پایه دهم رشته ریاضی و فیزیکسعید حقیقتراد
گذری در کوی نیک نامان (نیکوکاران کارآفرین)هیات تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمس الشموس
درخت میوه ستارهایسوزان برچرس
زبان و فرهنگکلیر کرمش
کافه پیپمحمد قائمخانی
کاتالیزور (خلاصه کتاب)چاندرامولی ونکاتسان
۲۴,۸۵۰۳۰%
از خوندن کتاب پشیمون شدم، یه بخششو خوندم دیگه نخوندم چون سر و ته نداشت شایدم سروته داشته مترجم فاجه وار ترجمه کرده. فصلها بی ارتباط بودن، اصلا ادم نمیتونست درک کنه شخصیتها و فضاسازی ها و ای کاش نمیخوندمش
ترجمه بد نیست، فاجعه است. مترجم معنی سادهترین جملات ممکن را نفهمیده. بسیار بد. بسیار بسیار بد. کاش نظارتی بر ترجمه وجود داشت تا چنین افتضاحی بار نیاید.