کتاب نجیبزادهای در مسکو
معرفی کتاب نجیبزادهای در مسکو
«نجیبزادهای در مسکو» اثر آمور تولز از پرفروشهای نیویورک تایمز و نامزد بهترین رمان تاریخی سال ۲۰۱۶ به انتخاب گودریدز است.
تولز در این کتاب داستان یک اشرافزاده روس را پس از انقلاب کمونیستی روسیه روایت میکند. کنت الکساندر ایلیچ رستوف که پیش از انقلاب به پاریس رفتهبود، در سال ۱۹۱۸ به روسیه بازمی گردد. اما دیگر روزگار، روزگار او و امثال او نیست. کنت هنوز خودش را یک اشرافزاده میداند و این قشر برای حکومت تازه یک تهدید محسوب میشوند. او شناسایی و بازجویی میشود و نجات مییابد زیرا در گذشته شعری انقلابی سروده بود اما حالا برای ادامه زندگی باید به هتل متروپل در مسکو برود و باقی عمرش را در اتاق زیر شیروانی که مخصوص مستخدمین بود بگذراند. ابتدا ناامیدی و کسالت وجود کنت را فرامیگیرد، اما طولی نمیکشد که زندگی او معنای تازهای مییابد، گویی از نو متولد میشود. هتل دیگر برایش یک چهاردیواری محصور نیست بلکه تمام دنیا است و او تلاش میکند از واقعیات موجود لذت ببرد و رفتهرفته ایدهآلهای زندگی برایش عوض میشود.
پیام مهم این اثر برای خوانندگان این است که «زندگی بدون تجمل گاهی میتواند باشکوهتر باشد.»
چقدر خوب میشه اگه فردا طاقچه این کتابو رایگان کنه هرکی موافقه لایک کنه❤
کتاب تو زمانی میگذره که قدرت در روسیه به دست بلشویک ها افتاده و داستان اشراف زاده ای هست که عرش به فرش میاد اما... داستان تو یه هتل اتفاق میوفته و خوب باید اعتراف کنم اولش تا ریتم داستان دستمون
بینهایت عالی ست این کتاب، نسخه کاغذی رو خوندم و بسیار لذت بردم👌👌👌
داستان این نجیب زاده ی دوست داشتنی از نیمه ی کتاب به بعد برای من به شدت جذاب شد، ( پس اگه حوصله ی صبر کردن و رسیدن به این نقطه رو دارید،کتاب رو شروع کنید و در غیر این
نمیدونم تا چه اندازه به بازی های کامپیوتری علاقه دارین ، ولی من شخصیت کنت الکساندر ایلیچ رو مشابه آرتور مرگان در بازی red dead redemption 2 میدونم، به همون اندازه دوست داشتنی و به همون اندازه باور پذیر در وصفش
داستان طولانی و پرجزئیاتی بود برای همین احتمالا هر مخاطبی نتونه باهاش ارتباط برقرار بکنه. تقریبا نیمه اول داستان پر از جزئیات و توصیفات جالب و جذاب بود اما مثل کتاب های روسی پرجزییات تولستوی و ... مخاطب حوصله داری
داستان درباره زندگی روزمره نجیب زادهای روسی در هتل متروپل هست چرا که به حبس ابد در همین هتل محکوم شده و ...، بی نهایت لذت بردم. ترجمه خیلی خوب بود.
اصالت هم سنگ طلاست ای کاش دوستی اینچنینی داشتم
سلام داستان در دفتر های اولیه یه کم کسالت آوره اما به مرور بسیار گیرا و جذاب میشه
کتاب خیلی خوبیه ،خیلی روون و بی تکلف داستان تعریف میشه و اصلا کسالت آور نیست حتی از روی خلاصه ی داستان هم میشد این رو فهمید که جذاب خواهد بود من به شخصه خیلی لذت بردم و هر چند