معرفی کتاب از کاف تا نون (گفتوگو با دکتر میرجلالالدّین کزّازی گذری بر زندگی، آثار و اندیشهها)
«از کاف تا نون» گفتوگوی هفده ساعتی آیدین فرنگی با دکتر میرجلالالدّین کزّازی درباره زندگی و آثار و اندیشههای او است. این گفتگو در اواخر بهمن ۸۹ تا اوایل اردیبهشت نود انجام شدهاست.
فرنگی در مقدمه آوردهاست: «اما چرا نام کتاب را از کاف تا نونگذاشتهایم؟ کاربرد کاف و نون به عنوان رمزواره در آن بخش از ادبیات ایران که ـ به تعبیر گفتوگوشونده ـ دبستانهای رازنامیده میشود، بیسابقه نیست. هر چند وجود چنین پیشینهای، با توجه با گسترهٔ پژوهشهای دکتر کزّازی، میتواند جرقهٔ اولیهٔ انتخاب این نام به حساب آمده و یکی از لایههای معنایی آن باشد، کاف و نون برای ما بار معنایی دیگری داشته است: کاف حرفی است که نام زادگاه ایشان، کرمانشاه و نام خاستگاه نیاکانشان، کزّاز، با آن آغاز میشود و نون حرف آخر ایراناست. این گفتوشنود را از زادگاه وخاستگاه دکتر کزّازی آغاز کرده و با بحثی دربارهٔ ایران و مفهوم ایرانی بودن به پایان رساندهایم. از سوی دیگر، کتاب گذری دارد بر زندگی، اندیشهها و آثار گفتوگوشونده و از همین رو نمیتوان آن را، بر اساس الگویی تکراری، از الف تا ی خواند. از کاف تا نونمیتواند نشانگر این هم باشد که کتاب برشی را از آنچه هویت دکتر کزّازی شمرده میشود دربر گرفته است»
مخاطبان اصلی این کتاب علاقهمندانی هستند که میخواهند تصویری از زندگی، تألیفات و آراء دکتر کزّازی در دست داشتهباشند.
عالی بود