کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت
و چند اثر دیگر
معرفی کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت
کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت نوشتهی کریستین بوبن و ترجمهی سیدحبیب گوهری راد است. این کتاب را انتشارات جمهوری منتشر کرده است. کریستین بوبن در این مجموعه با نگاهی شاعرانه و ژرف به مفاهیمی چون مرگ، فقدان، عشق و جاودانگی نگریسته است. نویسنده با واکاوی تجربهی سوگ و کشف نور در دل تاریکی، پیوند میان سادگی زندگی روزمره و ابدیت را به تصویر میکشد. نسخهی الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت
کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت اثر کریستین بوبن، مجموعهای از جستارها و تأملات ادبی و فلسفی است که در بخشهای گوناگونی تدوین شده است. از جملهی بخشهای اصلی این مجموعه میتوان به «فراتر از بودن»، «نان روی میز»، «پل کوچولو» و «خورشید درون تاب» اشاره کرد. نویسنده در نخستین و مفصلترین بخش کتاب، یعنی «فراتر از بودن»، به سوگ ازدستدادن معشوق و همراه دیرینهاش، ژیسلن، پرداخته است. این بخش که در پی مرگی ناگهانی در تابستان ۱۹۹۵ شکل گرفته، بازتابدهندهی نگاهی ژرف به ماهیت رنج و پذیرش نیستی است. بوبن نشان میدهد که مرگ خط پایانی بر عشق نیست، بلکه آغازی برای بازشناسی حضور نامرئی محبوب در ذرات جهان است.
در بخشهای بعدی کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت، نویسنده دامنهی تأملات خود را گسترش میدهد و به موضوعاتی مانند چیستی نوشتن، حقیقت شعر، معنای تنهایی و مواجهه با نویسندگان و شاعرانی چون گوستاو رو و پل کلودل میپردازد. کریستین بوبن نوشتن را کاری برخاسته از دل و شبیه به زراعت در مزرعهی کلمات میداند؛ تلاشی صبورانه برای دستیابی به خلوص، سکوت و رهایی از هیاهوی جهان مادی. فضای حاکم بر این اثر، آمیزهای از اندوه زلال، ستایش کودکی و جستوجوی مداوم حقیقت است و بینشی عمیق دربارهی ارزش زیستن پیش روی خواننده میگذارد.
خلاصه داستان داستانی که هیچ کس دوست نداشت
این کتاب کندوکاوی درونی پیرامون تلاقی عشق، فقدان و نوشتن است. کریستین بوبن نشان میدهد که روبهروشدن با مرگ فردی محبوب، اگرچه تمام ارکان وجود را در هم میریزد، اما ناتوان از نابودکردن پیوند عمیق قلبی است. از نگاه نویسنده، تنهایی وضعیتی منفی نیست، بلکه خلوتی پرارزش است که انسان را به سرچشمهی صداقت و حقیقت متصل میکند. پیام بنیادین اثر این است که پذیرش رنج به شناختی عمیقتر از حیات میانجامد و با کلمات صادقانه و دوری از فریبندگیهای جهان میتوان بر تاریکی چیره شد و معنای جاودانگی را در سادگی امور روزمره بازیافت.
چرا باید کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت را بخوانیم؟
چرا باید کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت را بخوانیم؟
- این کتاب بینشی عمیق در مواجهه با اندوه فقدان و تجربهی سوگواری در اختیار خواننده قرار میدهد.
- این اثر مفهوم تنهایی را نه بهمنزلهی انزوا، بلکه بهشکل فرصتی برای رهایی، بازیابی آرامش و صداقت با خود بازتعریف میکند.
- این کتاب به خواننده کمک میکند ارزش جزئیات کوچک و امور سادهی زندگی روزمره را با نگاهی نو بازشناسد.
- این اثر چشماندازی روشن دربارهی پیوند میان ادبیات، خلوص روحی و مواجهه با مفاهیم بنیادین هستی ارائه میدهد.
کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
- خواندن این کتاب به علاقهمندان به جستارهای فلسفی و نثرهای شاعرانهی معاصر فرانسوی پیشنهاد میشود.
- این کتاب برای کسانی مناسب است که دورهی سوگ را سپری میکنند و در جستوجوی نگاهی پذیرنده به موضوع فقدان هستند.
- مطالعهی این کتاب به دوستداران آثاری با درونمایهی ستایش عشق، کودکی و سادگی زیستن پیشنهاد میشود.
- این کتاب برای خوانندگانی مناسب است که میخواهند دربارهی ماهیت نوشتن، رسالت مؤلف و ارتباط روح با واژهها تأمل کنند.
بخشی از کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت
«واقعهٔ مرگ تو، تمام وجود مرا در هم ریخت.
تمام وجودم، جز قلبم را.
آن قلبی که تو ساختی و هنوز میسازی، قلبی که تو، هنوز در نبودت هم با دستهای گمشدهات، به آن شکل میدهی و با صدای گمشدهات، آن را به آرامش دعوت میکنی و با خندههای گمشدهات، به آن روشنی میبخشی.
دوستت دارم...
جز این دو کلمه چیزی نمیتوانم بنویسم. جز این دو کلمه چیزی برای نوشتن نمییابم. این جملهای است که تنها تو نوشتنش را به من آموختی و صحیح بیان کردنش را به من یاد دادی؛ آن هم با تأملی بسیار. هر کدام جداگانه و به وسعت چندین سده و با همان آرامش و کندی که تنها مختص تو بود. با همان کندی که در همهٔ کارهای روزمرهات نشان میدادی: چمدان بستنت و یا حتی مرتب کردن خانهات. تو کندترین زنی بودی که در طول عمرم دیده بودم. کندترین و در عین حال تندترین.
چهل و چهارسال عمر تو مانند آذرخشی کند و آرام به سر شد؛ آذرخشی کند که در یک لحظه، سیاهی آن را بلعید.
دوستت دارم...
این رمزگونهترین کلامی است که شایستهٔ تعبیر تو در طول قرنهاست؛ کلامی که وقتی به درستی بیان میشود، تمام هدف و لطافتش را هدیه میکند.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب داستانی که هیچ کس دوست نداشت و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
مشخصات کتاب
| نام کتاب | داستانی که هیچ کس دوست نداشت |