کتاب دوازدهم
معرفی کتاب دوازدهم
«دوازدهم» نام رمانی با حال و هوای مذهبی و درباره امام دوازدهم شیعیان حضرت مهدی (عج)، از نویسنده معاصر ایرانی، علی مؤذنی است. این اثر روایتی است از یک نویسنده که پس از روبهرو شدن با پیشنهاد نوشتن یک فیلمنامه درباره حضرت صاحبالزمان(عج) و در کشوقوسهای پذیرفتن یا نپذیرفتن نگارش آن در خلوتی با امام زمان(عج) به ناتوانی خود در محضر امام اعتراف و سپس از ایشان طلب نشانهای در این مسیر میکند تا بتواند در این راه با انرژی و انگیزه دوچندان قلم بچرخاند: «ای امام! خوب میدانی که من نویسندهای معمولیام بیهیچ امتیاز ویژهای! پس لطف کن و از هر راهی که صلاح میدانی، به نشانهای مرا مجهز کن که آیا شایستهام به نوشتن؟ خواهش میکنم نشانهای که میگذاری، همراه با اما و اگر نباشد که در صحتش شک نکنم. صریح و روشن باشد که تا دیدمش، مطمئن شوم نشانهای از سوی توست!»
با کدNafahaat12 تا۱۵ فروردین میتونید این کتاب رو رایگان دریافت کنید من که رایگان دریافت کردم رادیو معارف هم از ۱۵تا ۲۱ فروردین برای این کتاب مسابقه داره
دریافت رایگان این کتاب با کد تخفیف esmpub14 صلوات بفرستید و برای ظهور حضرت دعا کنید.
خوب بود در نگارش از اسم اصلی امام زمان (عج) یاد نمیشد، چون نام اصلی شان تا زمان ظهور استفاده نمیشود.
اگر یه قسمتایی از داستان که واقعا بود و نبودش به داستان کمکی نمیکرد حذف میشد خیلی بهتر میشد. در ضمن بارها اسم حضرت صاحب الزمان(عج) برده میشه که نباید.طبق روایات از ائمه هم نباید اینکار بشه.امام هادی(ع)می فرماید:«لایحل لکم ذکره
شروع جذابی داشت. همچنین تلفیق حال و گذشته، مدل داستانی خوبی رو فراهم کرده بود. ولی اوایل کتاب، قسمتهای تاریخی خیلی خوب روایت نشده بود و به خاطر طولانی بودن، گاهی حوصله سر بر میشد. اما با پیش رفتن داستان بهتر
ایده جالبی برای نوشتن در مورد امام زمان (عج) داشت ولی به شدت سطحی نوشته شده بود خیالپردازیها و پرداختن به جزئیات زیاد بود. بعضی مطالب خیلی سطحی و بیارزش بودند و اصلا در شأن موضوع کتاب نبودند. هنگام نوشتن
به طور کلی توصیه میکنم خوانده شود به خصوص برای افرادی که به حضور امام معتقد هستند(برای کسانی که معتقد نیستند ممکن است جاهایی خرق عادت و ناباور آید که این کتاب رو به عنوان تجربه اول توصیه نمیکنم) ایده
دوست داشتم جالب بود چون خیلی چیزهارو درمورد زندگی امام زمان (عج)برام به تصویر کشید ازطرفی توصیه های نویسندگیش هم خیلی خوب بود اگر راستشو بخوام بگم من بشتر صحنه هایی رو میپسندیدم که داخل خونه ی نویسنده و در زمان خال
کتاب درباره نویسنده ایه که پیشنهاد نوشتن یک فیلمنامه در مورد امام زمان (عج) رو دریافت میکند و همزمان در یک کلاس فیلمنامه نویسی مشغول تدریس میشه. بخش تاریخی مربوط به زندگی خانواده امام جالب بود مخصوصا اینکه از زاویه
کتاب خوبی بود به خصوص از حیث احساس. اتفاق های اصلی مثل نماز خوندن امام بر پیکر پدر و یا حضور جعفر و ملیکا در منابع تاریخی اومده. حالا یه سری جزئیات این وسط گفته شده که درسته سندیت نداره