«مفردِ مذکرِ غایب» نوشته علی موذنی نمایشنامهنویس معاصر است. موذنی در این نمایشنامه به زندگی و جریان آشنایی و ازدواج ملیکا (نرجسخاتون) با امام حسن عسگری (ع) امام یازدهم شیعیان و پدر بزرگوار مهدی موعود (عج) میپردازد.
علی موذنی در این نمایشنامه که به حق بهترین اثر درباره مادر گرامی امام زمان (عج) است، بسیار هنرمندانه و لطیف با زبانی شیرین و داستانی و دیالوگهای بهجا و پخته با خواننده ارتباطی صمیمانه برقرار کرده است تا عشق سرشار و محبت ناگفتی این زن را به امام یازدهم (ع) بیان کند.
موذنی که پیش از این اثر، «آپارتمان روباز»، «خوشنشین» و کارهای دیگری از او منتشر شده با «مفرد مذکر غایب» توانست مقام نخست بخش ادبی جشنواره دوسالانه کتاب مهدوی را به دست آورد:
خدمتکار ملیکا، معلم جدیدش را که کنیزی عربی است، برای معرفی به اتاق او میبرد:
خدمتکار: بانوی من!
ملیکا: این بار دیگر کیست؟
خدمتکار: معلمهی جدیدتان!
ملیکا: (به هیجان میآید) بگو بیاید.
(خدمتکار خارج میشود. ریحانه وارد میشود و تعظیم میکند)
ریحانه: بانوی بزرگوار!
ملیکا: خوش آمدی. بفرما بنشین.
(ریحانه مینشیند)
ملیکا: نامت چیست؟
ریحانه: ریحانه!
ملیکا: پدرم گفت که تو در تدریس زبان عربی سرآمدی.
ریحانه: تدریس زبان عربی بهترین کاری است که از من بر میآید، اما من خود را در این کار سرآمد نمیدانم.
ملیکا: (مینشیند) چه قدر زمان میبرد تا من عربی را به خوبی تکلم کنم؟
ریحانه: با هوشی که در شما میبینم و درباره آن شنیدهام، دو سال.
ملیکا: مرا نه با هوشم که با اشتیاقم بسنج.
ریحانه: در این صورت یک سال.
ملیکا: حقوق ده سال را از من بگیر و چنان کن که سه ماهه! عربی را به خوبی تو تلکم کنم.
ریحانه: سه ماه؟!
ملیکا: این منم که باید نگران یادگیری باشم نه تو که یاد میدهی.
ریحانه: در این صورت باید شب و روز تمرین کنیم. »
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مفردِ مذکرِ غایب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
در کل...بیشتر
این کتاب داستان ملیکا شاهزاده روم و امام حسن عسگری علیه السلام بود، نمایشنامه گیرا و جذاب نوشته شده و کوتاه و مختصر، البته نوع روایت طوری بود که بیشتر حال و هوای مطالعه داستان وجود داشت تا نمایشنامه در کل...بیشتر