کتاب مفردِ مذکرِ غایب علی موذنی + دانلود نمونه رایگان

نویسنده:علی موذنی
امتیاز
۴.۸از ۵ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب مفردِ مذکرِ غایب

«مفردِ مذکرِ غایب» نوشته علی موذنی نمایشنامه‌نویس معاصر است. موذنی در این نمایش‌نامه به زندگی و جریان آشنایی و ازدواج ملیکا (نرجس‌خاتون) با امام حسن عسگری (ع) امام یازدهم شیعیان و پدر بزرگوار مهدی موعود (عج) می‌پردازد. علی موذنی در این نمایش‌نامه که به حق بهترین اثر درباره مادر گرامی امام زمان (عج) است، بسیار هنرمندانه و لطیف با زبانی شیرین و داستانی و دیالوگ‌های به‌جا و پخته با خواننده ارتباطی صمیمانه برقرار کرده است تا عشق سرشار و محبت ناگفتی این زن را به امام یازدهم (ع) بیان کند. موذنی که پیش از این اثر، «آپارتمان روباز»، «خوش‌نشین» و کارهای دیگری از او منتشر شده با «مفرد مذکر غایب» توانست مقام نخست بخش ادبی جشنواره دوسالانه کتاب مهدوی را به دست آورد: خدمتکار ملیکا، معلم جدیدش را که کنیزی عربی است، برای معرفی به اتاق او می‌برد: خدمتکار: بانوی من! ملیکا: این بار دیگر کیست؟ خدمتکار: معلمه‌ی جدیدتان! ملیکا: (به هیجان می‌آید) بگو بیاید. (خدمتکار خارج می‌شود. ریحانه وارد می‌شود و تعظیم می‌کند) ریحانه: بانوی بزرگوار! ملیکا: خوش آمدی. بفرما بنشین. (ریحانه می‌نشیند) ملیکا: نامت چیست؟ ریحانه: ریحانه! ملیکا: پدرم گفت که تو در تدریس زبان عربی سرآمدی. ریحانه: تدریس زبان عربی بهترین کاری است که از من بر می‌آید، اما من خود را در این کار سرآمد نمی‌دانم. ملیکا: (می‌نشیند) چه قدر زمان می‌برد تا من عربی را به خوبی تکلم کنم؟ ریحانه: با هوشی که در شما می‌بینم و درباره آن شنیده‌ام، دو سال. ملیکا: مرا نه با هوشم که با اشتیاقم بسنج. ریحانه: در این صورت یک سال. ملیکا: حقوق ده سال را از من بگیر و چنان کن که سه ماهه! عربی را به خوبی تو تلکم کنم. ریحانه: سه ماه؟! ملیکا: این منم که باید نگران یادگیری باشم نه تو که یاد می‌دهی. ریحانه: در این صورت باید شب و روز تمرین کنیم. »

Mary
۱۳۹۶/۱۰/۱۲

این کتاب داستان ملیکا شاهزاده روم و امام حسن عسگری علیه السلام بود، نمایشنامه گیرا و جذاب نوشته شده و کوتاه و مختصر، البته نوع روایت طوری‌ بود که بیشتر حال و هوای مطالعه داستان وجود داشت تا نمایشنامه در کل

- بیشتر