کتاب آد و غولهای یخی
خواندن نظراتمعرفی کتاب آد و غولهای یخی
زمستان طولانی شده است و به پایان نمیرسد. هیچ کس دلیلش را نمیداند. آد، پسری نوجوان، با پایی معلول که ناپدریاش نیز به او توجهی ندارد، از خانه میگریزد. راه رفتن در برف و سرما برایش سخت است و او به زحمت با کمک چوب زیر بغلش راه میرود.
آد در جنگل به موجوداتی برمیخورد؛ یک خرس، یک روباه و یک عقاب که سخنگو هستند و داستان عجیبی را برایش تعریف میکنند. حیواناتی که از خدایاناند و راز به پایان نرسیدن زمستان را میدانند. آد راهی سفری عجیب میشود، سفری که در ذهنش نمیگنجد. در این سفر او به غول های یخی مهاجم برمیخورد، غول هایی که مانع آمدن بهار و برگشت زندگی به طبیعت شدهاند. او با نیروی خرد و عشق بر غول های یخی پیروز میشود و آن ها را راهی سرزمین خود میکند و شهر باستانی خدایان شمال نجات مییابد. بهار برمیگردد و سرانجام آد خود را در روستای خود مییابد. او که اکنون جوانی رشید شده و درد پایش کاهش یافته است، راهی خانه میشود و آغوش گرم مادر پذیرای اوست.
ج مثل جادو
خیزش تاریکی؛ بخش اول، بذرهای تاریکیرابرت جردن
پسران آنانسینیل گیمن
یک تراژدی بی مقداراستیگ داگرمن
دنیاهای خیالیلین کارتر
افسانه ها و گفت و گو با حیواناتهرمان درک ون دودویرد (آرماندو)
توفانی در تیر؛ بخش دومرابرت جردن
کشفم کن ۲طاهره مافی
خوببببب بوددددددد
ازنظر ارزش خوبه و ارزششو داره آدم زمان رو صرفش کنه اما از نیل گیمن توقع بهتری می شد داشت ... مثل ج مثل جادو .. کورالین ... و کتاب گورستان .... ولی بازم قشنگ بود و من لذت بردم
خوبه برای سن ۱۰ تا ۱۵ سال.
به رسمیت میتونم بگم ضعیف ترین داستان نیل گیمن هر کتاب دیگه ای از نیل گیمن بهتر از اینه این کتاب مناسب بچه های زیر ۵ سال که با افسانه ها یه آشنایی ومی داشته باشه در هر صورت من این کتاب