کتاب آکوردی برای صرف شام
تبیین جغرافیایی ارمنستان براساس منابع اسلامیکارن خانلری
ریخت شناسی داستان های مینی مالیستیمحمدجواد جزینی
تعلق سازمانیمحمدحسین اسمعیلی
چگونه به زبان جامعه شناسی بنویسیم؟مارک ادواردز
به اندازه اسکی روی شیروانی ها دوستش داشتم بسی آرامش بخش و البته غمگین خیلی روان و ساده مینویسه و میشه به راحتی ارتباط برقرار کرد . "وقتی کسی زیاد از رفتن حرف میزند قبلا رفته است فقط می خواهد مطمئن شود چیزی از او در تو
بهترین کسی که میشه شعر آزاد رو باهاش شروع کرد. روان جذاب عاشقانه طوری که میشه یه روزه کتاب رو بدون خستگی خوند کارش درسته بخونید حتما
سادگی و پختگی و البته تصاویر بکر..چیزهایی که رسول یونان توی اکثر کارهاش به اون ها وفادار مونده اگر چه این که بعضی وقت ها می خواد از چند سطر یک نتیجه برای کل زندگی پیدا کنه کمی کارهاش رو
چقدر به دلم نشست خیلی زیاد میشه باهاش ارتباط برقرار کرد.
خیلی اشعار آقای یونان رو دوست دارم عمق داره اشعارشون در نهایت سادگی ، کلی حرف داره و این نگاهشون به زندگی خیلی برام جذابه
(سه) شیرین و روان و البته عمیق بود. معمولا یهسری کلمهها معنای خاصی برای شاعر دارن و تا انتهای داستان یا شعرش مدام اونها رو ربط میده به چیزهایی که تو سرشه. مثلا تو این شعر دریا، یا کشتی... و
کتاب خوبی بود. لذت بردم
تیکه هایی که مورد پسندم بود رو به اشتراک گذاشتم پیشنهاد میکنم بخونینش با تشکر از طاقچه:)
عالی بود
کتاب خیلی خوبیه من که از این کتاب راضی هستم شعر های عالیی هم داره من که از این کتاب راض هستم