کتاب رمز موفقیت در بازاریابی شبکهای
خواندن نظراتمعرفی کتاب رمز موفقیت در بازاریابی شبکهای
از مقدمه کتاب: کتاب حاضر یک راهنمای آموزشی مناسب برای تجارت بازاریابی شبکهای و MLM (بازارداریِ چند سطحی یا چندلایهای) است. ایدهها و استراتژیهایی که در این کتاب آمده است، ساده، مؤثر و نتیجه بخشاند. این کتاب، چه برای مبتدیان در کار NM و چه برای حرفهایها راهنمای مناسبی است.
این کتاب یک سیستم ساده را به همراه راهبردهای مورد نیاز موفقّیت در ۹۰ روز نخست فعالیت در بازاریابی شبکهای برای مبتدیان آشکار میسازد. نود روز نخست بسیار حیاتی است زیرا اگر برای کسب موفقیت در این زمان برنامهریزی کرده باشید، به احتمال فراوان برای مدت مدیدی یک شبکهساز باقی خواهید ماند...
فوق ستاره فروش شوید
بازاریابی: راهکارهایی برای شناخت نیازهای مشتریان و افزایش فروشبرایان تریسی
هفت عادت بازاریابان شبکهای حرفهای و مؤثراستفن آر. کاوی
مدرسه تجارتشارون لیچر
الفبای بازاریابی شبکهای (جلد اول)مارک یارنل
موفقیت در بازاریابی شبکهای (هفت گام برای حرفهای شدن در بازاریابی شبکهای)اریک وور
کتاب قرمز رموز فروش موفقجفری گیتومر
بهشت فروش کجاست؟ (راهنمای کاربردی و بومی برای رسیدن به بزرگترین اهدافی که یک فروشنده میتواند داشته باشد)حسین رمضانی
مدیریت فروش: تشریح فعالیتهای کلیدی سرپرست تیم فروشبرایان تریسی
قرآن کریممحمد صادقی تهرانی
الفبای اخلاق تجارت و کسبوکارنورمن. ای بووی
الفبای موفقیتزیگ زیگلار
ما هیچ ما نگاه: جلد ۸ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
حجم سبز: جلد ۷ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
مسافر: جلد ۶ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
صدای پای آب: جلد ۵ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
شرق اندوه: جلد ۴ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
آوار آفتاب: جلد ۳ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب خوبی هست، با خوندنش نکته برداری کردم.اینجوری آدم میفهمه چه شرکتی کارش درسته و اینکه چطوری پیشرفت کنه.خدایارتان.
بازاریابی چند سطحی (mlm )یک استراتژی بازاریابی فروش مستقیم است که در آن بازاریاب علاوه بر پاداشی که بابت فروش مستقیم محصول دریافت می کند بابت فروش افرادی که توسط او استخدام شده اند نیز درآمدکسب میکند.افرادی که توسط بازاریاب
من دان کردم واقعا عالیه البته اگه بخواهید یکی از بهترینها باشید
خوب نبود...
عالیه
سلام به دوستان. به نظر من نتورک یه مزیت فوق العاده میتونه داشته باشه ک خلا اون در زندگی خیلی از هم نسلهای من دیده میشه هنر تعامل بزرگترین عایدی نتورک هستش.
خوب نبود
بعد تحقیقاتی مثل من متوجه میشین که آینده نداره__ ممنون