کتاب چهار رنگ؛ تیپشناسی مشتری احتمالی در بازاریابی شبکهای
معرفی کتاب چهار رنگ؛ تیپشناسی مشتری احتمالی در بازاریابی شبکهای
کتاب چهار رنگ: تیپشناسی مشتری احتمالی در بازاریابی شبکهای نوشتهی تام شرایتر، در شناخت رنگ و زبان شخصیتهای مختلف به ما کمک میکند. هر انسانی شخصیت متفاوتی دارد. هر مدل شخصیت یک رنگ و هر رنگ زبانی دارد. اگر شما این تفاوتها را بشناسید قطعا میتوانید با مشتریهایتان یا اطرافیانتان ارتباط بهتر و موثرتری برقرار کنید.
درباره کتاب چهار رنگ
کتاب چهار رنگ: تیپشناسی مشتری احتمالی در بازاریابی شبکهای نوشتهی تام شرایتر، کتابی است در حوزه مدیریت و کسبوکار. قطعا میدانید که اگر در بازاریابی و فروش بتوانید حرف خود را به روش صحیح به مشتری انتقال دهید میتوانید توقع موفقیت هم داشته باشید اما در بعضی موارد ما موفق نمیشویم و آنها به ما جواب منفی میدهند. در این شرایط اگر از کار خودمان مطمئن هستیم بهتر است به نحوه ارتباطمان با او شک کنیم. برای حل این مشکلات و بالاتر بردن بازده کاریتان این کتاب میتواند با یاد دادن أنواع مختلف شخصیت این مشکل را برای شما حل کند.
در این کتاب ما با چهار تیپ شخصیتی متفاوت آشنا میشویم که با رنگهای آبی، قرمز، زرد و سبز از هم جدا شدهاند. با شناختن این چهار مدل شخصیتی یاد میگیرید که با هر کدام به چه شیوهای صحبت کنید و تاثیرگذاری شما بیشتر میشود.
هر کس که قصد دارد یک بازاریاب حرفهای شود و به موفقیت برسد باید حداقل 25 مهارت متفاوت کسب کند. در میان همهی این تواناییها شناختن شخصیت افراد میتواند مهمترین مهارتی باشد که هر بازاریاب باید یاد بگیرد. یکی از لذتبخشترین کارها برای هر انسانی، خواندن ذهن افراد است. زمانی که بدانیم طرف مقابلمان دقیقا چه چیزی میخواهد بهتر میتوانیم عمل کنیم. این کتاب این توانایی را به ما میدهد تا بتوانیم تاحدودی ذهن افراد را بخوانیم با این مهارت روابط ما پایدارتر میشود. هر انسانی شخصیت و دیگاه متفاوتی دارد و ما با شناختن شخصیت آنها و استفاده از کلمات درست میتوانیم نظر آنها را جلب کنیم. با این کتاب دیگر نیازی نداریم مشتریها و اطراف دورمان را از بین انسانهای خاص انتخاب کنیم بلکه ما با دانستن این 4 نوع شخصیت از مشتریهای معمولی نیز میتوانیم مشتری فوقالعادهای بسازیم. این کتاب بسیار ساده و روان نوشته شده است و با کمک کمی طنز میتوانیم بسیار راحت این 4 نوع شخصیت را یاد بگیریم و عینک جادویی را به چشمان خود بزنیم.
چرا باید کتاب چهار رنگ: تیپشناسی مشتری احتمالی در بازاریابی شبکهای را مطالعه کنیم؟
این کتاب علاوهبر اینکه به ما یاد میدهد چگونه تاثیر بیشتری روی اطرافیانمان بگذاریم به ما میامورد که چگونه با آنها صحبت کنیم و چه چیزهایی را به آنها نگوییم. با خواندن این کتاب میتوانیم از شناسایی شخصیت دوستان و اطرافیان خودمان لذت ببریم.
خواندن این کتاب را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
کتاب چهار رنگ: تیپشناسی مشتری احتمالی در بازاریابی شبکهای نوشتهی تام شرایتر، مخصوص افرادی است که به دنبال ایجاد تفاهم و ارتباط مؤثر با مشتری یا همکاران و اطرافیان احتمالیشان هستند و کمک میکند که تیپ شخصیتی انها خود را شناسایی کنند.
درباره تام شرایتر
تام شرایتر سال سابقه در دارای بازاریابی شبکهای و MLM است. او بهعنوان نویسنده کتابهای اصلی آموزش "Big Al" در اواخر دهه 1970 شناخته شده است . او همچنان در بیش از 90 کشور جهان در مورد استفاده از کلمات و اصطلاحات دقیق صحبت می کند تا چشم اندازهایی برای باز کردن ذهن و گفتن "بله" داشته باشد.
فهرست کتاب چهار رنگ
پیشگفتار چهار نکته که باید در مورد این کتاب بدانید. آیا این برایتان آشناست؟ شخصیت زرد شخصیت آبی شخصیت قرمز شخصیت سبز شما چه رنگی هستید؟ کشف زبان طبیعی مشتری نداشتن برنامهی قبلی به معنی مکالمههای با کیفیت است. حالا دنیا قابل فهمتر به نظر میرسد. چرا مشتری به پیشنهادهای خوب جواب منفی میدهد؟ سه سؤال جادویی زبان رنگها چند کلمه دربارهی انگیزه بخشی به رنگهای مختلف.
تکه هایی از کتاب چهار رنگ
شخصیتهای زرد با این سناریو به خوبی کنار میآیند. آنها فقط به این دلیل به کسبوکار علاقهمندند که وسیلهای است برای کمک به مردم. آنها میخواهند بدانند که چگونه محصولات شما به کاهش رنج افراد دردمند کمک میکند. چگونه محصولات شما موجب پسانداز میشود تا مادرهای جوان برای غذای بچههایشان پول بیشتری داشته باشند و چگونه محصولات پوستی شرکت شما میتواند به افزایش اعتمادبهنفس یک نوجوان خجالتی کمک کند. آنها به خاطر کمک کردن به مردم است که خیلی خوشحال هستند. شخصیتهای زرد در بازاریابی شبکهای رهبران بزرگی میشوند. مردم به خاطر صداقت و درستی زردها و اشتیاق آنها به کمک کردن و روح بخشندهای که دارند خودبهخود جذب شخصیتهای زرد میشوند. وقتی آنها نسبت به چیزی متقاعد شوند، روح بخشندهشان بر ترس از نه شنیدن غلبه میکند.
بهندرت میبینید که شخصیتهای زرد جلوی یک جمع بایستند و به آنها انگیزه ببخشند. آنها از آن تیپهایی نیستند که دستور میدهند و به مردم میگویند که چه کار کنند. شما معمولاً آنها را در پشت صحنه میبینید، چون به جای ستاره شدن ترجیح میدهند که حمایتکننده باشند. آنها کار ثبتنام را انجام میدهند. صندلیهای اضافه را بیرون میبرند. پذیرایی را تدارک میبینند، و مطمئن میشوند که تهویهی هوا و سیستم گرمایش روی درجهای مناسب تنظیم شود که همه راحت باشند. اما اینها به این معنی نیست که آنها رهبران خوبی نیستند. آنها فقط متفاوت رهبری میکنند. مادر ترزا را به خاطر دارید؟ مهاتما گاندی را یادتان میآید؟ آنها افراد بزرگی بودند که با الگوهای شخصی خودشان رهبری میکردند. آنها فلسفهی خود را به دیگران تحمیل نمیکردند. آنها زندگیشان را وقف خدمت کردند و مردم نیز از آنها پیروی کردند.
کتابهای زیادی خوندم و این کتاب نه تنها برای نتورکرها ، بلکه برای همه کتاب فوق العاده عالی هست. کتابی که کمک میکنه با افراد مختلف ارتباط بهتری داشته باشی و بتونی با هر کسی با زبون خودش صحبت کنی ،
واقعا کتاب بی نظیری بود و بشدت من رو جذب خودش کرد،به همه عزیزانی که در این حوزه فعالیت دارند این کتاب رو پیشنهاد میکنم و مطمئنم از خواندنش پشیمون نمی شوند.
سلام دوستان یه لحظه به این فکر کنید سواد خوندن نوشتن بلد نبودین....روزانه چقد به مشکل برمیخوردین و محتاج آدم ها بودین تا براتون بخونن یا بنویسن..؟؟ خوندن این کتاب به همین اندازه اهمیت داره چرا که سواد خوندن و نوشتن آدم
سلام تازه میخوام تهیه کنم و کامنت های مثبت زیادی گذاشته بودند اگر نسخه صوتی هست لطفا بگید
فوق العاده است
من صوتی این کتابومیخواستم
سلام خیلی با متن اش ارتباط برقرار کردم ، مطالب خیلی مفید بود برای من و خیلی روان گفته شده بود . توی یه جمله بخوام بگم واقعا عالی بود .
سلام. کتاب بسیار خوب و خلاصه و کاربردی با ترجمه عالی. به همه دوستان نتوورکی توصیه می کنم. سپاس
درمورد ۴ رنگ شخصیتی افراد صحبت کردن و اینکه بفهمیم اطرافیانمون چه ویژگی هایی دارن تا بهتر درکشون کنیم و درک بشیم و ارتباط بگیریم که نه تنها در مسائل کاری بلکه در خانواده و روابط دوستانه دیگه هم میتونه مفید
عالی بود