کتاب قلاب ها!
معرفی کتاب قلاب ها!
کتاب قلاب ها! (ابرقدرت نامرئی فروش) نوشتهٔ کیت شرایتر و تام بیگ ال شرایتر و ترجمهٔ سجاد رضی زاده و ویراستهٔ نگار کلانتری بنگر است و انتشارات دیده بان قلم فرتاک آن را منتشر کرده است. با خواندن این کتاب، خالق مشتریان احتمالی بازاریابی باشید که میخواهند بیشتر بدانند.
درباره کتاب قلاب ها!
شما بر روی لباسهای برند، عطر عالی و یک اتومبیل گرانقیمت سرمایهگذاری کردهاید. چقدر بر روی واژههای اصولی و جادویی سرمایهگذاری کردهاید؟
در کتاب قلاب ها! دربارهٔ رازی صحبت میشود که همهٔ حرفهایها از آن استفاده میکنند. مهارتی که باعث میشود مشتریان احتمالی به شما التماس کنند تا محصولتان را به آنها معرفی کنید.
با مطالعهٔ این کتاب، برای همهٔ مکالمات خود با مشتریان، برنامهٔ از پیش تعیین شده خواهید داشت و همهٔ مشتریان را مجذوب صحبت خود خواهید کرد.
خواندن کتاب قلاب ها! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به همهٔ فروشندهها پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قلاب ها!
«چرا به قلابها نیاز داریم؟ برای درگیر کردن مشتریان احتمالیمان. برای اینکه ذهن آنها را از تلفن و افکار فعلیشان دور و آنها را مجبور کنیم که به پیام ما گوش کنند.
پرسشها موجب مشارکت خودکار میشوند. ذهن ناخودآگاه ما برنامههایی دارد که ما را مجبور به جستجو برای یافتن پاسخها میکنند. «ناشناختهها» ما را جذب خود میکنند.
ذهن خودآگاه مشتریان احتمالی ما میتواند هر لحظه فقط از یک فکر لذت ببرد. ما میخواهیم آن فکر دربارهٔ پیام ما باشد.
زمانی که این مشتریان پرسشی را میشنوند، از فکر کردن به آنچه که در ذهن دارند دست میکشند، به پرسش ما توجه میکنند و بعد دربارهٔ اینکه چگونه به آن پرسش پاسخ دهند فکر میکنند. این یک واکنش نهادینهشده در انسانهاست.
ما برای تحریک این واکنش باید مطمئن شویم که پرسشهایمان جالب هستند، باعث کنجکاوی میشوند و فرد را خواهان یافتن پاسخ میکنند. بیایید ماهیچههای افکارمان را پیش از شروع ورزش گرم کنیم. در اینجا چند پرسش ارائه میشوند که میتوانیم آنها را از مشتریان احتمالی بپرسیم.
- «فکر میکنید چرا بسیاری از مردم هنگام پیشنهاد ترفیع و افزایش حقوق، شغلشان را رها میکنند؟»
- «میدانید چرا بیشتر خلبانان خطوط هوایی یک کسبوکار نیمهوقت دارند؟»
- «تابه حال فکر کردهاید چرا چروکها اول روی پیشانی ظاهر میشوند؟»
- «اگر به فرض شغل جانبی داشته باشید که درآمد روزانهاش برابر با حقوق یک روزتان باشد، آیا به سراغ شغلی با چهار روز کار در هفته میروید یا با پول اضافی کار دیگری میکنید؟»
- «نمیدانستم چرا پنج بار در هفته به محل کارم زنگ زدم و گفتم به دلیل بیماری نمیتوانم بیایم.»
- «آیا افراد شاغل تماموقت که همیشه میبازند میتوانند در یک کسبوکار نیمهوقت موفق شوند؟»
- «آیا شغل تماموقت بهترین راه برای امرارمعاش ماست؟»
پرسشهای ساده. مشارکت فوری و آنی. به راحتی میبینیم که قلابها چگونه توجه مشتریان احتمالیمان را به خود جلب میکنند. بیایید نگاهی به چند مثال دیگر بیندازیم و تصور کنیم که مشتریان احتمالیمان ممکن است به چه چیزی فکر کنند.»
خداقوت،من این کتاب رو خوندم بسیار مفید و کاربردی بود.همچنین در روند کاری هم تاثییر مثبتی گذاشت.
این کتاب برای بازاریابی توی هر شغلی لازمه. واقعا لذت بردم از خوندنش. روش کسب و کارتون تغییر میکنه