با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

۳٫۹ از ۳۵۵ نظر
برای خرید و دانلود کتاب گچ پژ؛ عصفوریههای محسن رضوانی نوشته محسن رضوانی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب گچ پژ؛ عصفوریههای محسن رضوانی
«گچ پژ؛ عصفوریههای محسن رضوانی» مجموعه یادداشتهای کوتاه و طنزآمیز این نویسنده است. رضوانی درباره اثرش میگوید: «این کتاب حاصل یادداشتهای پراکنده من در وبلاگم بین سالهای ۸۹ تا ۹۲ است. پنج حکایت پایانی کتاب را نیز در دوران همکاریام با نشریه سهنقطه کار کردم».
ادبیات کتاب خاص خود نویسنده است و سبک ادبی دوره قاجار را تداعی میکند اما او در این باره نیز میگوید: «من هیچ وقت قصد نوشتن با ادبیات قجری را نداشتم. سبک نوشتاریام را هم از خانواده و نزدیکانم گرفتم. همیشه خانوادهام با استفاده از کلمات، فعل و عباراتی حرف میزدند که در سطح جامعه نمیشنیدم و متوجه شدم مردم اینها را نشنیدهاند.تصمیم گرفتم آنچه در ذهن دارم را با این سبک بنویسم. ممکن است من را به سبک خاصی مربوط کنند اما من دنبال چنین چیزی نبودم. البته نمیتوان گفت نوشته من به لهجه تهرانی است. زیرا من شکستهگویی نکردم. تنها خواستم برخی تعابیر و اسمها را در این اثر بگنجانم».
نمونهای از متن کتاب:
«ترابی»
آخرش ملتفت نشدم این استخوان درد ما به خاطر آن فردینبازی کذایی و خرحمّالی تاریخیمان بود یا این سرمای گداکُش روزهای اخیر...
هم قفسۀ صدریمان درد میکشد، هم عمود فقراتمان، تیر. عینهو فقرۀ پارسالِ اخویتان. جمعهای، پیگیرش شدم نوم و نشان جناب دکتری را که علاجش کرد بگیرم. نشانیاش را نمیدانست. بین پامنار و پاچنار دوبهشک بود. شهرتش را گفت: «ترابی» و اینکه از فرنگ برگشته و فلان و بهمان.
زیاده بر ده بار، صدوهیژده را گرفتیم بلکه نمرۀ این پدرمرده را پیدا کنیم. نشانی میخواست یا دستکم، اسم کوچک.
شازده جان! من که هر چه به آن قارداش دیلاقت التماس کردم اسمش را بگوید پرت و پلا جواب داد. بلکه حرف تو را بفهمد. بیزحمت سؤال کن اسم دیگری غیر از «فیزیو» یادش نمیآید؟
سایر کتابهای محسن رضوانی
تعداد صفحات۱۰۲صفحه
نوع فایلEPUB
تاریخ انتشار۱۳۹۵/۰۷/۰۴
شابک۹۷۸-۶۰۰-۰۳-۰۳۲۶-۶
مشاهده همه نظرات (۲۶۲)ضمن عرض سلام خدمت مستطاب حاج محسن و همساده عزیزتان رامبد خندان الملوک، معروض میدارم کاش مقدمه مأخره ای مرقوم میداشتید تا ما هم با چند و چوند داستان آشنا میشدیم. فوتوهای کتاب را هم که نگو هر کدام به
کتاب را بخاطر مسابقه خواندم، شاید اگر بهانه ی مسابقه نبود اصلا سراغ نمونه هم نمی رفتم می شد عکسها را حذف کرد و قیمت کتاب را هم کمتر کرد نویسنده هم می توانست با صرف زمان بیشتری ، کتاب پخته تری
کتاب قشنگی بود، خوشایندهایش برای من: - ریخت و قیافه مثل شعر است شازده. - دلخوش به آموزشگاه و کالج نباش. به هرکی هرچی داده اند از توی گهواره داده اند. -ملحفه شل با آهار سفت نمی شود. -بایگان باش نه رایگان. - زیاده، باعث
پیشنوشت: این کتاب میره در زمره کتابهایی که رو میز و دم دسته🙂 تقریبا شیفته این سبک نگارشم و تا حالا هیچ کتابی نخونده بودم که قشنگ حق مطلب و ادا کنه در کهننویسی ضمن طنزنویسی... (ضمن عاشقانهنویسی :') ) جیگر
چرا چیزی اعلام نمیکنن؟!
کتاب جالب و شیرینیه ، یه سری لغت ها و اصطلاح ها هم ادم یاد میگیره. ولی خدایی ۵ تومن واسه کتابی که تو نیم ساعت تموم میشه خیلی خیلی گرونه، فوقش ۲ تومن. تازه مسابقه هم هست باید تخفیف داشته
خداکنه هی تمدید نشه...یکبار که طبیعیه،ولی بیشتر نشه
خیلی جالب بود و پر از نکته های شیرین و دلچسب ، ولی دوستان درست میگن ، یک مقدمه ی خوب اول کتاب ، می تونست مثل نخ تسبیح دونه دونه داستان ها رو کنار هم جمع کنه و خواننده
کتاب خوبی بود هر کی برنده شد مبارکش باشه❤️
ب پنج تومن نمی ارزید