کتاب صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)
انتشارات:
به نشر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)
«صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق)» کتابی در حوزه روانشناسی ازدواج و خانواده با موضوع ازدواج و نوشته بهمن علیمردانی (-۱۳۶۳) با همکاری پریسا غفوریان نوروزی (-۱۳۶۵) است. سه موضوع صمیمیت، احترام و قدردانی در سه بخش این کتاب به طور جداگانه و گسترده بررسی میشوند تا به ما یادآوری کنند سعی در تحکیم پیوندهای زناشویی امری است که بدون هیچ استثنایی باید با مهربانی، صمیمیت و عشق همراه باشد.
همسرانی که نمیتوانند در قالب ارتباط صمیمی، احساساتشان را برای یکدیگر بروز دهند، احتمالاً در جنبههای مختلف زندگی زناشویی دچار مشکل میشوند. یا زوجهایی که قادر نباشند تعارض را به توافق تبدیل کنند، اغلب دچار چرخهای از گرفتاریهای تمامنشدنی میشوند که سالها ادامه خواهد داشت.
بخشی از کتاب:
بیان صریح احساسات؛ راهی برای جلب صمیمیت
وقتی شما احساسات خود را میپذیرید، در بیان احساس خود از این قاعده استفاده میکنید: «وقتی ... میکنی، من احساس .... میکنم» (مثل «وقتی بیاطلاع دیر به خانه میآیی، من عصبانی میشوم»)، اما عباراتی که با ضمیر «تو» شروع میشوند (مانند «تو مرا عصبانی میکنی») با واسطه هستند و نوعی فرار از مسئولیتپذیری محسوب میشوند. زمانی که یکی از زوجین نارضایتی خود را بهشیوهای محتاطانه و با استفاده از عبارات غیرمستقیم و سرزنشآمیز بیان میکند (مثل «تو مرا مأیوس میکنی»)، طرف بیشتر احتمال دارد که مقابل واکنش منفی و خصمانه نشان دهد. در مقابل، زمانی که زوجها نارضایتی خود را جسورانه و با استفاده از جملات مستقیم بیان میکنند (مثل «من ناراحتم» یا «من رنجیدهام»)، احتمال همدلی و صمیمیت و برخورد آشتیجویانه بیشتر خواهد شد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | صمیمیت، احترام، قدردانی (اصول یک ازدواج موفق) |
| تعداد صفحهها: | ۶۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۲۵۰۰۰ تومان |
قدرت یک زن![]()
لوئیز ال. هی
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
قلبمان را به روی مردان بگشاییمفاطمه باغستانی
مهارتهای ازدواج و ارتباط زناشویی کارآمددیوید اچ. السون
تحلیل رفتارمتقابل (T.A) به زبان سادهسعید بهزادی فر
فنون رفتاردرمانیشهربانو قهاری
خودآموز درمان پذیرش و تعهد دکتر حلتاحمد حلت
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
ده قرار مهم برای زندگی مشترکدیوید آرپ
درمان مبتنی بر نظام های درونی خانوادهریچارد سی. شوارتز
چگونه رابطه زناشویی خود را نجات دهیدفیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
نامزدی هدفمنداستیون کارتر
یکدیگر را همان طور که هستیم بپذیریم و دوست داشته باشیملیز بوربو

سلام چرا فایل ناقص دانلود میشه؟
احساس میکنم ادم جدیدی شدم سرحالتر و آگاه تر و مهربانتر چقد زمدگی رو بعد از خوندن زنان زیرک به خودم سخت گرفتم و اینجا چقد احساس راحتی دارم اینو بخونید اگه ارامش خودتون و همسرتون براتون مهمه
مفید بود